Városlista
2024. május 13, hétfő - Szervác

Hírek

2013. Augusztus 14. 16:27, szerda | Bulvár
Forrás: MTI

'Használt' esküvői tortát árult a neten egy csalódott menyasszony

'Használt' esküvői tortát árult a neten egy csalódott menyasszony

Felrakta egy internetes aukciós oldalra érintetlenül maradt esküvői tortáját egy brit nő, miután egymásra rakott autógumikat mintázó tortakompozíció helyett egy "defektes", ütött-kopott, csálé gumitoronyszörnyet kapott.

A northumberlandi nő nem szeretett volna hagyományos, díszes esküvői tortát, ezért nagyon megörült, amikor szemébe ötlött a világhálón egy autógumis torta. A háromemeletes kompozíció oldalukra fektetett és egymásra rakott, vadonatújnak tűnő, kifogástalan bordázatú, fekete abroncsokat ábrázolt néhány marcipánrózsával kiegészítve.
A menyasszony a képet mellékelte a cukrásznak, aki elvállalta a feladatot, de végül túl nagy kihívásnak bizonyult számára. A végeredmény ütött-kopott, látszatra teljesen "lefutott" felületű, porszürke gumitoronyszörny lett, ráadásul még csálé is, a rózsák pedig első mozdításra lepotyogtak róla.
Mint a The Daily Mail című brit lap online kiadása írja, a koszosnak tűnő gumikupacból nem kért sem a menyasszony, sem vőlegénye, sem a násznép, így meg sem szegték a tortát. A feleség viccből feltette egy netes árverési oldalra 99 pennys (350 forintos) kikiáltási áron. A tortához - amelyet végül ő maga le is vett az aukciós portálról - egy jó adag szintén szörnyűre sikerült süteményt is kínált ingyen.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.

2024. Május 10. 15:25, péntek | Bulvár

Június 1-jén lesz a békemenet

Magyarország maradjon a béke szigete! mottóval Békemenetet szervez június 1-jén a Margitszigeti Nagyrétre a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA).

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.