Városlista
2023. december 5, kedd - Vilma

Hírek

2020. December 30. 15:15, szerda | Helyi
Forrás: police

Három új gépjárművet kaptak a Nógrád megyei rendőrök

Három új gépjárművet kaptak a Nógrád megyei rendőrök

A gépkocsikat dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője adta át Salgótarjánban.

Egy új Audi A3 típusú szolgálati autóval és két Volkswagen mikrobusszal bővült a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság gépjárműparkja. A folyamatos üzembiztonság és hadrafoghatóság fenntartása érdekében a járművek 5 évre, vagy 200 000 kilométer futásteljesítményig szóló szervizcsomaggal kerültek beszerzésre, amelynek része a teljes körű karbantartás, a szezonális gumicsere, illetve az assistance szolgáltatás, amelyek segítik a rendőri feladatok ellátását.

Az Audi A3 típusú rendőrségi jelzéssel ellátott szolgálati gépkocsit a Pásztói Rendőrkapitányság vehette át. A két Volkswagen Transporter közül az egyik a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alegységének, míg a másik a Gazdasági Igazgatóságának a munkáját segíti a jövőben.

A szolgálati gépjárműveket dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány 2020. december 30-án a rendőr-főkapitányság objektumában ünnepélyes keretek között adta át munkatársainak.

A rendőrség napi tevékenységében alapvető fontosságú a gyors reagálás, a szolgálati feladatok biztonságos ellátása és a hatékony logisztikai tevékenység végrehajtása, amelynek egyik alappillére a gépjárműállomány szinten tartása és folyamatos fejlesztése.

Az új gépjárművek hozzájárulnak a rendőrségi feladatok magas színvonalú ellátásához és korszerű munkakörnyezetet biztosítanak munkatársaink számára.

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 05. 18:10, kedd | Helyi

Amikor a háború karácsonykor szünetelt - a fegyverszünet az első világháború krónikájának egyik legismertebb epizódja,

amely az ipari méretekben űzött tömegmészárlás kellős közepén az emberi méltóságról üzent. Az első világháború során 1914. december 24-én nem hivatalos tűzszünet állt be a nyugati fronton szemben álló

2023. December 05. 18:00, kedd | Helyi

Ajándékokkal csalt mosolyt a rendőrök Mikulása a beteg gyerekek arcára a tarjáni kórházban.

Idén is egyenruhások kíséretében érkezett a Mikulás a Nógrád Vármegyei Szent Lázár Kórházba annak érdekében, hogy az ott gyógyuló gyermekek ünnepét is boldogabbá tegye.

2023. December 05. 17:40, kedd | Helyi

Karácsony, Hanuka, Szaturnália,... – Nem véletlen, hogy minden vallás nagy ünnepe

a decemberi időszakra esik. Az északi féltekén december 21-én (időnként 22-én) van az év leghosszabb éjszakája. Az emberiség történelmében ilyentájt kiemelt ünnepeket tartottak,

2023. December 05. 17:35, kedd | Helyi

KI A TÉLAPÓ? Megkérdeztük a Mesterséges Intelligenciát - mutatjuk a válaszokat...

Kedves salgótarjáni InfoNógrád olvasók, nagyon örülök, hogy üdvözölhetlek benneteket itt! Mint virtuális asszisztens, itt vagyok, hogy segítsek nektek mindenféle kérdéssel vagy információval kapcsolatban...