Városlista
2022. január 22, szombat - Vince

Hírek

2020. Október 27. 17:38, kedd | PR
Forrás: (x)

Három tipp, ami segít a cégednek a minőségi nyomtatásban

Három tipp, ami segít a cégednek a minőségi nyomtatásban

Hiába digitalizálódik a világ, a nyomtatott dokumentumok kora nem ért véget. Egy magára adó cég arculatának ezeken megfelelő módon kell megjelennie, a dizájnelemeket ezért tökéletes minőségben illik prezentálni.

A hibátlan nyomtatáshoz adunk három tippet.

1. Ne az eszközön spórolj!

Minden cégnek szüksége van nyomtatóra, hol kisebb, hol nagyobb mértékben. Előfordulhat, hogy együttműködő partnernél intézi egy vezető a nagyobb volumenű nyomtatásokat, de a mindennapi feladatokhoz biztos, hogy kell egy eszköz az irodába is. Hosszú távon egyetlen megoldás létezik: minőségi termékeket választani. Az olcsóbb nyomtató később rengeteg többletköltséggel járhat, így folyamatos fejfájást okoz a tulajdonosának. Más a helyzet, ha festékkazettákat, tonereket vásárolsz, ezekből ugyanis az eredeti és az utángyártott verzióknak is megvan az előnye. Előbbi mellett szól a maximális megbízhatóság, utóbbi pedig költséghatékonysága miatt kedvelt változat. Érdemes alaposan utánanézni, melyik típusnál melyiket ajánlják többen.

2. Figyelj a környezetre!

Minden brand számára fontos, hogy odafigyeljen a környezettudatos működésre, és ahol csak lehet, csökkentse a káros melléktermékeket. Ez már a nyomtatásban is lehetséges! Az olyan környezettudatos megoldások, mint például a XEROX WORKCENTRE 3025BI toner, szigorú ellenőrzéseken esnek át, így valósítják meg a lehető „legzöldebb” működést. Nem tűnik ez annyira fontosnak? Pedig az! Egyrészt a céged megítélése miatt, másrészt a jövőnk szempontjából. Ez utóbbi fontosabb minden vállalati érdeknél.

3. Bátran bánj a színekkel!

A céges paletta egyre sűrűbb, minden szakterületen hatalmas verseny megy azért, hogy fennmaradjon, eredményesen működjön egy vállalkozás. Éppen ezért kell megragadni minden lehetőséget, amikor egy cég kitűnhet a konkurenciái közül. Erre remek megoldás az olyan arculat alkalmazása, ahol élénk színek segítenek a célközönségnek a beazonosításban. A HP 912 patron például csodás azúrkék színben is elérhető, ahogyan természetesen a többi alapszín is kapható. Ha színes logóban, fejlécben gondolkodsz a céges nyomtatásoknál, ezzel a megoldással tökéletes minőséget érhetsz el.

A fotó forrása: NewFabrika / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 20. 13:12, csütörtök | PR

Zajlik a közigazgatás, védelem ágazat munkaerőpiaci elemzése!

2022. Január 19. 11:31, szerda | PR

A tét nélküli fogadás is fogadás?

Sokan komoly tízezreket tesznek fel egy-egy mérkőzésre. Míg mások jóformán aprópénzzel vagy tét nélkül játszanak.

2022. Január 18. 18:01, kedd | PR

MEGHÍVÓ

Az Ipartestületek Országos Szövetsége a Hanza Parlamenttel közösen, a KÖVET Egyesület közreműködésével meghívja Önt a KKV-k környezettudatosságának fokozása ingyenes online képzés sorozatra.

2022. Január 06. 14:50, csütörtök | PR

Tetőtérbeépítésed van? Ne feledd a csúszásgátlót a lépcsőre!

Az állami támogatásokból sok tetőtérbeépítés történik mostanában. A tetőtérbe való feljutás néha problémás lehet, ezért fontos, hogy például kerüljön csúszásgátló a lépcsőre, amivel biztonságosabbá tehető a közlekedés