Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. Január 25. 11:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Három körözött személyt fogtak el a rendőrök

Három körözött személyt fogtak el a rendőrök

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya három körözött személyt fogott el három nap alatt.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói 2014. január 21-én 9 óra 30 perckor Salgótarjánban intézkedés alá vonták azt a férfit, aki ellen a Salgótarj ni Járásbíróság elfogató parancsot bocsátott ki, mivel jogerősen kiszabott elzárás letöltését nem kezdte meg. A rendőrök Cs. Roland 21 éves salgótarjáni lakost elfogták, a rendőr-főkapitányságra előállították. Másnap, 2014. január 22-én 10 óra 30 perckor Szilaspogonyban ellenőrizték M. Rajmund 19 éves szilaspogonyi lakost, aki ellen a Salgótarján Járás Bíróság szintén elfogató parancsot bocsátott ki, mivel jogerősen kiszabott elzárás letöltését ő sem kezdte meg. A rendőrök M. Rajmundot elfogták, a rendőr-főkapitányságra előállították. 2014. január 23-án 9 óra 20 perckor a nyomozók Salgótarjánban intézkedtek Cs. József 25 éves salgótarjáni lakossal szemben, aki ellen a Salgótarjáni Járásbíróság elfogató parancsot adott ki, mivel elzárását kiszabott pénzbírság be nem fizetése miatt kapta, így a férfit elfogták és előállították. A nyomozók Cs. Rolandot és M. Rajmundot előállításukat követően a Balassagyarmati Fegyház és Börtönbe szállították, míg Cs. Józsefet - mivel a
kiszabott pénzbírságot a rokonai még aznap befizették - a rendőrök szabadon bocsátották.

Címkék: körözött

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Egyre melegebb lesz hétvégén.

Sokat fog süt majd a nap, az időnként megjelenő felhőkből északon és keleten, valamint délután nyugaton, délnyugaton elszórtan egy-egy futó zápor, zivatar még kialakulhat.