Városlista
2023. február 4, szombat - Ráhel

Hírek

2022. November 28. 13:46, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

Három körözött férfit tartóztattak le egy nap alatt

Három körözött férfit tartóztattak le egy nap alatt

A Nógrád megyei rendőrök egy nap alatt három férfit fogtak el, akikkel szemben elfogatóparancs volt érvényben.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Közrendvédelmi és Határrendészeti Osztály munkatársai 2022. november 27-én 1 óra 20 perckor Salgótarjánban, a Hősök úton vontak ellenőrzés alá egy 27 éves helyi lakost. Az igazoltatás során megállapítást nyert, hogy a férfi ellen a Salgótarjáni Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki, valamint az is, hogy a férfit a Salgótarjáni Rendőrkapitányság több vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt körözi.

Ugyanezen a napon 7 óra körül a Szécsényi Rendőrkapitányság munkatársai bejelentés alapján intézkedtek Rimóc belterületén, amelynek során a rendőrök a helyszínen egy 27 éves férfit hallgattak meg. Adatai ellenőrzése során fény derült arra, hogy vele szemben a Miskolci Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja elfogatóparancsot bocsátott ki, mivel az ellene kiszabott 35.000 forint pénzbírságot nem fizette be, így a hatóság azt 7 nap elzárása változtatta át, amelynek letöltését a megadott határidőig nem kezdte meg.

A Gödöllői Rendőrkapitányság munkatársai november 27-én 13 óra 35 perckor az aszódi vasútállomáson fogták el azt a 20 éves szécsényi lakost, aki ellen a hatóság a napokban fogolyszökés miatt adott ki körözést, mivel a fiatal november 20-án a délutáni órákban a lábára helyezett nyomkövető eszközt levágta, majd a házi őrizet helyéül kijelölt szécsényi lakóhelyéről ismeretlen helyre távozott. A rendőrök a férfit a Pásztói Rendőrkapitányságra átkísérték, ahol őrizetbe vették, mivel ellene több vagyon elleni bűncselekmény miatt eljárás van folyamatban.

A rendőrök mindhárom férfit elfogták, az illetékes rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették őket.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 03. 15:00, péntek | Helyi

Téliesre fordult az időjárás

2023. Február 03. 10:55, péntek | Helyi

60 helyett 127

A héten megtartott közlekedésrendészeti ellenőrzések során a hatóság tagjai egy szolgálati gépjárműbe szerelt sebességmérő készülékkel mérték be a képen látható személygépkocsi vezetőjét. A 40 éves sofőr 2023. január 30-án

2023. Február 03. 09:52, péntek | Helyi

A Nyitnikék-ben nyitottak

Az idei évben is folytatódnak az óvodások részére összeállított közlekedésre nevelési foglalkozások a vármegyeszékhelyen.

2023. Február 03. 09:00, péntek | Helyi

Megerősítő szolgálat Kállón

A Készenléti Rendőrség Különleges Szolgálatok Igazgatósága Bevetési Főosztály III. Lovas és Kutyás Szolgálati Osztály Lovas Alosztály lovas járőrei, illetve több Nógrád és Pest vármegyei polgárőr egyesület lovasai láttak el kö