Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2022. Augusztus 04. 11:34, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Hangoskönyvet csinálsz? Vidd hangstúdióba a felvételt!

Hangoskönyvet csinálsz? Vidd hangstúdióba a felvételt!

A passzív jövedelemforrásokat egyre többen ismerik meg és keresik. Ahhoz azonban, hogy valóban tudjunk is pénzt keresni vele, minőségi termékeket kell kínálnunk.

Egy hangoskönyv esetében például sokat segít, ha hangstúdióban veszed fel.

A hangoskönyvek rendkívül népszerűek és a piacuk olyan mértékben nő, ami messze felülmúlja a digitális könyvpiac bővülését. A meditációs vagy motivációs jellegű hangoskönyvek készítését pedig elég könnyen el lehet kezdeni. A sikerhez ugyanakkor sokat hozzátesz egy ismertebb hang vagy egy kiváló minőségű hangfelvétel, ezért érdemes hangstúdió segítségét kérni. Ez sokkal olcsóbb és egyszerűbb, mint gondolnád.

A kis hangstúdiók rugalmasak

A kisméretű hangstúdiók rugalmas feltételekkel és főleg kedvezőbb fizetési konstrukcióban vállalják a hangfelvételek elkészítését. A kis méret ugyanakkor nem jelenti azt, hogy kompromisszumot kellene kötnöd a minőség tekintetében, mert ezek a hangstúdiók is tudnak mindent, amit a nagyobb cégek.

Elvégzik a hangfelvételt, megvágják, keverik, sőt, sokszor még a hangfelvétel elkészítésében is szívesen nyújtanak segítséget. Előfordul, hogy profi szinkronhangokkal is dolgoznak, és ezzel sokat nyerhetsz.

Ismert hangokat is találsz

Vannak olyan kisméretű hangstúdiók, amik ismert szinkronhangokkal is dolgoznak, és egy népszerű hang rengeteget tehet hozzá a hangoskönyved sikeréhez. Képzeld el, mennyivel profibb, ha egy szinkronizálásból élő, profi beszédtechnikával dolgozó művész hangján szólal meg a mondanivalód, mintha olyan ember végezné a felvételt, aki ilyet még soha nem csinált. A profi szinkronszínész emellett kevesebb hibával és gyorsabban dolgozik, ami a nap végén komoly megtakarítást jelent a vágásnál és keverésnél is.

A promóció teszi fel a pontot az i-re

Ha van egy profi terméked, érdemes megfelelő hangsúlyt fektetni a marketingre is, mert enélkül nem ismeri meg a világ, mit alkottál – és elmarad a várva várt profit is. A minimum a közösségi média csatornákon való megjelenés és hirdetés, de emellett kérheted akár marketingügynökség segítségét is a hirdetésben. Profik segítsége nélkül sok pénzt el lehet égetni igen kevés hozammal, de a megfelelően célzott hirdetések sokszorosan meghozzák az árukat.

A hangstúdiókhoz hasonlóan itt szintén érdemes a kisebb, rugalmasabb ügynökségek segítségét kérni, mert alacsonyabb költségekkel dolgoznak és flexibilis feltételeket nyújtanak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat