Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2014. Május 06. 15:00, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Hamisított utalványokkal fizetett

Hamisított utalványokkal fizetett

A 17 éves lány ellen a hatóság a nyomozást vádemelés javaslatával fejezte be.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya több rendbeli készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 17 éves salgótarjáni lány ellen.
A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2013. szeptember 17-ét megelőzően egy ezer forintos címletű és két hatszáz forintos címletű meghamisított Erzsébet utalványt adott át más személynek, aki azzal több salgótarjáni boltban megkísérelt fizetni, valamint 24 db 600 Ft-os címletű meghamisított utalványt szerzett meg, melyből egy 600 Ft-os címletűvel 2013. szeptember 27-én 10 órakor egy salgótarjáni élelmiszer áruházban próbált fizetni. A bolt alkalmazottja észlelte, hogy az utalvány hamis és a rendőrséget értesítette. A nőt a rendőrök elfogták, és a rendőrkapitányságra előállították, a meghamisított utalványokat lefoglalták.
A hatóság a fiatalkorú lány ellen a nyomozást a napokban befejezte és az ügy iratait vádemelési javaslattal a Salgótarjáni Járási Ügyészségnek megküldte.

NAVinfó

Címkék: hamis

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 10. 09:00, péntek | Helyi

Pofátlan(tan)ítás Salgótarjánban!

Az érintett útszakaszon nem ő volt az első járművezető, aki így közlekedett és felháborodást váltott ki az arra haladó, szabályosan haladó sofőrökből.

2024. Május 10. 08:00, péntek | Helyi

Kellemes májusi idő.

Országszerte sok napsütésre számíthatunk, az időnként megnövekvő gomolyfelhőkből csak elszórtan alakulhat ki egy-egy futó zápor.

2024. Május 09. 13:58, csütörtök | Helyi

NAV: az egyéni vállalkozók, őstermelők, áfás magánszemélyek is használhatják az szja-bevallási tervezeteket bevallásuk elkészítés

Az egyéni vállalkozók, őstermelők és az áfás magánszemélyek is használhatják az szja-bevallási tervezeteket bevallásuk elkészítéséhez hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó és Vámhivatal(NAV)

2024. Május 09. 12:21, csütörtök | Helyi

Jövő Mobilitása Szövetség: sok vállalkozásnak megéri pályázni az elektromosautó-támogatásra.

Sok vállalkozásnak megéri pályázni az elektromosautó-támogatásra a Jövő Mobilitása Szövetség (JMSZ)