Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2015. Augusztus 19. 14:00, szerda | Helyi

Hamarosan kezdenek a kosarasok

Hamarosan kezdenek a kosarasok

Jövő héten hétfőn kezdi meg a felkészülést a 2015/2016-os szezonra a Konecranes-Salgótarjáni KSE NB I/B-s kosárlabda-csapata.

Dániel Tamás klubmenedzser a csapat honlapján megjelent interjúban kifejtette: a tavalyi felnőtt csapatból nyolcan kötelezték el magukat a következő szezonra is, ami egyrészt a szakmai munka folytonosságát segítheti, másrészt pedig azt mutatja, hogy ez egy jó klub, megfelelő háttérrel és ambíciókkal, ami miatt a játékosoknak érdemes hosszú távon is gondolkodniuk Salgótarjánban. A sportszövetségben azzal is elismerték a Salgótarjánban végzett munkát, hogy az előző évekhez képest léptékekkel nagyobb társaságiadó-keretet ítéltek meg a csapatnak, ráadásul nem csak a működésre, hanem beruházásra és technikai fejlesztésekre is lehetőség nyílik. Az október eleji bajnoki rajtig tíz-tizenkét edzőmeccset és két felkészülési tornán való részvételt kötött le a csapat.

Forrás: radiofocus.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 13:00, szerda | Helyi

Őrizetben a bolti tolvaj!

Válogatás nélkül lopott el különféle árucikkeket üzletekből az a salgótarjáni nő, akit a rendőrök őrizetbe vettek.

2024. Május 08. 12:00, szerda | Helyi

Magyar-Szlovák határmegbízotti értekezlet Nógrád vármegyében

Dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője fogadta JUDr. Jozef Levčik ezredest, a Szlovák Köztársaság Besztercebánya Kerületi Határmegbízottját, valamint Ing. Peter Csejtey ezredest a

2024. Május 08. 08:50, szerda | Helyi

Útinform: forgalomkorlátozások lesznek a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny miatt.

Forgalomkorlátozásokra kell számítani a Tour de Hongrie kerékpáros körverseny miatt, amely szerdán 12.50 órakor Karcagról indul, és az első napon Hajdú-Bihar és Jász-Nagykun-Szolnok vármegyét érinti - közölte az Útinform.

2024. Május 08. 08:00, szerda | Helyi

Felszakadozik a felhőzet.

Kezdetben többfelé lehet eső, zápor, délen zivatarok is kialakulhatnak, majd a nap második felében egyre kisebb területre korlátozódik a csapadék.