Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2022. Április 18. 17:01, hétfő | Bulvár
Forrás: mti/Fotó:facebook.com/HalottPenzOfficial

Halott Pénz-napot tart a Strand Fesztivál

Halott Pénz-napot tart a Strand Fesztivál

Mások mellett Krúbi, ByeAlex és a Slepp, Dzsúdló és a hiperkarma is fellép augusztus 20-án, a Strand Fesztivál különleges napján, amely az idén 18 éves Halott Pénz zenekar előtt tiszteleg.

Tizennyolc koncert és program várja a Halott Pénz Fesztivál vendégeit augusztus 20-án Zamárdiban. Az egész napos program része a Balaton legnagyobb tűzijátéka is - közölték a szervezők az MTI-vel.

A fellépők listáját a zenekar tagjai személyesen állították össze, és a napot a Halott Pénz koncertje zárja.

"Olyan zenekarokat és előadókat hívtunk meg, akiket nagyon szeretünk és közülük sokakkal korábban már dolgoztunk is együtt. A Strand három színpadán egymást váltják a vendégelőadók, estére pedig egy fergeteges koncerttel készülünk, sok vendéggel" - idézte a közlemény Marsalkó Dávidot, a Halott Pénz frontemberét.

A rendezvényen Beton.Hofi, a Blahalouisiana, ByeAlex és a Slepp, Dzsúdló, a hiperkarma, a Hősök, az Irie Maffia, Krúbi, a Mary Popkids, Ohnody és a Supernem is koncertet ad, de születésnapi parti is várja a közönséget Dedmani, Venom, Columbo, Andro, Izil és Monkeyneck vezetésével.

A Tábortűz helyszín házigazdája Járai Márk, akinek meghívott vendégei az éjszakai órákban lépnek fel, de a hét során vele is találkozni lehet a Tábortűz előadójaként. A Filmio Kertmoziban ugyancsak a Halott Pénz szervezi a programot.

A Halott Pénz Fesztivál mellett immár publikus a Strand három fő helyszínének programja. A MOL-Petőfi Rádió Nagyszínpadon, a Food Panda Színpadon és a Telekom Kraft Színpadon négy nap alatt mintegy nyolcvan zenekar és dj szerepel, közöttük Sean Paul, Parov Stelar, a Clean Bandit, Tom Walker, augusztus 20-án pedig Alvaro Soler, a Kungs és Sam Feldt is koncertet ad.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.