Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2014. Április 17. 07:30, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Győzike Izraelbe költözik?

Győzike Izraelbe költözik?

A showman úgy döntött, nem csak Beát, az országot is elhagyja.

Győzike a minap azzal rukkolt elő, hogy szembenéz bármilyen jogi és anyagi következménnyel, és felbontja a TV2-vel kötött szerződését. A showman úgy döntött ugyanis, hogy kiszáll az Édes életből, mondván, boldogabb életre vágyik. Családjától már elköltözött, és jelenleg Budapesten lakik Győző, aki állítása szerint meg sem áll majd Izraelig.
„A lelkivilágom és a boldogságom sokkal többet ér, mint a pénz. Ha az ember nem boldog, akkor nincs értelme tovább csinálni valamit. Nem vagyok rossz passzban, és nem akarok így nézettséget növelni, nyugodtan pereljen be a TV2 is!” – szögezte le Győzike, aki elmondta, 18 kamerák előtt eltöltött év után egy kis nyugalomra vágyik.. Meghoztam a döntést, a héten Magyarországról is eltűnök, Izraelben fogok élni.” – jelentette ki határozottan Győzi.
És hogy hogyan vélekedik Bea asszonnyal való kapcsolatukról? A showman érzéketlenül csak ennyit mondott:
„Ha találsz egy jobb autót, és beleülsz, már nem vágysz a régibe.”
Ebből arra lehetne következtetni, hogy Győzi máris egy másik nő karjaiban vigasztalódik, az énekes azonban tagadja ezt.
Furcsa fordulat az ügyben, hogy egy nógrádmegyeri lakos, aki közel lakik a Gáspár családhoz így nyilatkozott a történtekről:
„Még csak nem is hallottam ilyesmiről. Győzikét is gyakran szoktuk látni a háznál, sokszor otthon alszik, nem hiszem, hogy felköltözött volna Pestre.”
Lehet, hogy Győzi csak népszerűségét szeretné növelni azzal, hogy a mondvacsinált ügy miatt rászegeződik az ország figyelme?

Forrás: Bors

További híreink

Címkék: győzike

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 08:40, csütörtök | Helyi

Gyógyszertári ügyeleti beosztás Salgótarján városban 2024. május hónap.

ÜGYELETI TÁJÉKOZTATÓ

2024. Május 02. 08:00, csütörtök | Helyi

Helyenként zápor kialakulhat.

Rövidebb-hosszabb időszakokra mindenhol kisüt a nap, de az északkeleti tájak kivételével már sokfelé kialakulhat eső, zápor, zivatar.

2024. Május 01. 11:00, szerda | Helyi

Május 20-ig lehet jelentkezni a Virágos Magyarország versenyre.

Meghosszabbított határidővel, május 20-ig nyújthatják be pályázataikat a 31. Virágos Magyarország versenyre jelentkező helyi közösségek - közölte Magyar Turisztikai Ügynökség

2024. Május 01. 09:21, szerda | Helyi

Sok munkával indult a hét

Kizárta édesanyját egy második emeleti lakás teraszára két kisgyermek,Fűnyírás közben átvágtak egy gázcsonkot hétfő délután,Egy iskola tetejére szakadt egy nagy méretű faág,