Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Szeptember 30. 11:56, szerda | Helyi
Forrás: police

Gyorshajtók Nógrád megye közútjain

Gyorshajtók Nógrád megye közútjain

A sebesség-ellenőrzések eredménye szerint több járművezető továbbra sem számol a gyorshajtás kimagasló baleseti kockázatával.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai folyamatosan ellenőrzik a megye közútjain közlekedőket, amelynek célja elsősorban a közlekedési balesetek megelőzése, valamint a szabálytalanul közlekedők forgalomból történő kiszűrése.

Az elmúlt napokban az ellenőrzések ideje alatt a 21-es számú főúton, valamint Vizslás-Újlak közelében a rendőrök regisztráltak olyan közlekedési jogsértést, amikor a gépjárművezetők átlépték a megengedett legnagyobb sebesség felső határát.

Vizslás-Újlak belterületén a jármű vezetője a megengedett 70 km/h sebességhatárt túllépve 119 km/h sebességgel, míg a 21-es számú főúton egy gépjárművezető 90 km/h helyett 148 km/h sebességgel haladt.

A közúti közlekedési balesetek elkerülése érdekében felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben tartsák be a sebességhatárokat! A közlekedési szabályok megszegése súlyos következményekkel járhat!

Mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, vagy veszítsék életüket az utakon.

...hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 17:00, szerda | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR - VIDEÓN AZ 1. ÉS 2. RÉSZ

Az első rész: Az acélgyár "hagyatéka". Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? A második rész: Az acélgyár "aranykora". Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel a történteket...

2024. Április 24. 12:12, szerda | Helyi

Megbukott az adóellenőrzésen egy használtautó-kereskedő, 54 autót foglaltak le-

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit

2024. Április 24. 11:35, szerda | Helyi

Vádat emeltek egy internetes csaló ellen Egerben.

Internetes csalássorozat miatt emelt vádat az Egri Járási Ügyészség egy nő ellen, aki 2021 májusától több mint hat hónapon keresztül interneten elkövetett bűncselekményekből fedezte a kiadásait - közölte a Heves Vármegyei Főügyész

2024. Április 24. 10:45, szerda | Helyi

Magyar Fogorvosok Egyesülete: a fogorvoslás az egészségügy egyik leggyorsabban fejlődő ágazata.

A fogorvoslás az egészségügy egyik leggyorsabban fejlődő ágazata hangsúlyozta Nagy Katalin, a Magyar Fogorvosok Egyesületének elnöke annak kapcsán, a szervezet ezer szakember részvételével nemzetközi konferenciát rendez csütörtökön.