Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. Március 13. 10:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonógrád

Gyorsan elfogták a szécsényi gépkocsi-feltörőket

Gyorsan elfogták a szécsényi gépkocsi-feltörőket

A Szécsényi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást B. Nándor 33 éves, B. Dávid 23 éves, B. Richárd 19 éves és K. Dávid 23 éves endrefalvi lakosok ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsítottak 2014. március 4-én 17 óra 45 perc körüli időben, Szécsény belvárosában, az egyik áruház előtti parkolóban személygépkocsiból eltulajdonítottak egy táskát, a benne lévő nagyobb összegű készpénzzel együtt. A nyomozás során a négy férfit a rendőrkapitányság munkatársai 24 órán belül elfogták, a Szécsényi Rendőrkapitányságra előállították és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Híreink
Programok Nógrád megyében

Címkék: bűnözés, lopás, tolvaj

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:44, csütörtök | Helyi

Kétnapos állásbörze a Corvinus Egyetemen.

Kétnapos a Corvinus Egyetem idei karrierexpója, ahol több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni szerdán és csütörtökön.

2024. Április 25. 08:00, csütörtök | Helyi

Csak futó zápor szakíthatja meg a napsütést.

Felszakadozik a felhőzet, reggel már csak néhol eshet. Napközben a sok napsütés mellett gomolyosodni kezd az ég, és elszórtan főként a Dunántúlon.

2024. Április 24. 17:00, szerda | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR - VIDEÓN AZ 1. ÉS 2. RÉSZ

Az első rész: Az acélgyár "hagyatéka". Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? A második rész: Az acélgyár "aranykora". Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel a történteket...

2024. Április 24. 12:12, szerda | Helyi

Megbukott az adóellenőrzésen egy használtautó-kereskedő, 54 autót foglaltak le-

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit