Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2024. Április 11. 08:35, csütörtök | Helyi sport
Forrás: BPK

Gyászolnak a budaörsi kézilabdázók: tragikus hirtelenséggel meghalt a 18 éves kapus.

Gyászolnak a budaörsi kézilabdázók: tragikus hirtelenséggel meghalt a 18 éves kapus.

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Ferenczy Boglárka, a Budaörs női ifjúsági kézilabdacsapatának kapusa. Úgy tudjuk, a 18 éves lány önkezével vetett véget az életének.

Meghalt a sportoló

„Megrendült szívvel tudatjuk, hogy április 9-én, kedd este 18 éves korában tragikus hirtelenséggel elhunyt Ferenczy Boglárka, női ifjúsági csapatunk kapusa” – írta közleményében a budaörsi klub.

Nyáron kezdett Budaörsön

Bogi nyáron érkezett klubunkhoz, az ifjúsági I. osztály és az NB II mellett alkalomszerűen bepillantást nyerhetett felnőtt együttesünk életébe. „Együttérzésüket érezzük, ezért a részvétnyilvánítás mellőzését kérjük” – ezt kéri közleményében a budaörsi kézilabda klub.

Részvét a családnak

„A Budaörsi Kézilabda Család nevében a hozzátartozók fájdalmában osztozunk, mellettük állunk a nehéz időkben. Bogi emlékét szívünkben őrizzük, nyugodjon békében!”

Székelyudvarhelyről származik

„A Székelyudvarhelyi Sportiskola nevében mély együttérzésünket fejezzük ki a hozzátartozóknak és velük együtt gyászolunk! Az Udvarhelyi Ferenczy Boglárka Székelyudvarhelyen kezdte el sportolói életet!” – ezt már a székelyudvarhelyi sportiskola tette közzé közösségi oldalán.

Elmarad a meccs

A Budaörs NB II-es csapata szerdán lépett volna pályára, de a történtek után elhalasztották a DKKA elleni bajnokit.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 08:08, hétfő | Helyi sport

Giro d'Italia - Pogacar hegyi befutós sikerével átvette a rózsaszín trikót, Valter az 55.

Valter Attila az 55. helyen ért célba a Giro d'Italia országúti kerékpáros körverseny második szakaszán, amelyen Tadej Pogacar diadalmaskodott és ezzel átvette a vezetést összetettben.

2024. Május 05. 15:25, vasárnap | Helyi sport

Cselgáncs World Tour - Gercsák Szabina bronzérmes Tadzsikisztánban.

A 70 kilogrammos Gercsák Szabina bronzérmet nyert az olimpiai kvalifikációs cselgáncs World Tour-sorozat Tadzsikisztánban rendezett Grand Slam-versenyén.

2024. Május 05. 15:00, vasárnap | Helyi sport

Női Vuelta - Vas segítőként járult hozzá Vollering összetett sikeréhez.

Vas Blanka segítőként az összetett 57. helyén végzett a női Vuelta a Espana országúti kerékpáros körversenyen, amelynek záróetapján az összetett győztes Demi Volleringért dolgozott.

2024. Május 05. 08:44, vasárnap | Helyi sport

Női kézilabda BL - Kétgólos hazai vereséggel jutott négyes döntőbe a Győr.

Az elmúlt idényben bronzérmes Győri Audi ETO bejutott a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjébe, mivel idegenbeli hétgólos sikerét követően a negyeddöntő szombati visszavágóján saját közönsége előtt 26-24-re kapott ki.