Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2012. December 13. 13:15, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Gondosan zárják az ajtókat és az ablakokat!

Gondosan zárják az ajtókat és az ablakokat!

A rendőrségre 2012. december 11 én több bejelentés is érkezett lopás bűncselekmények miatt.

Az esetek nagy részében az elkövetők dolgát az könnyítette meg, hogy az ingatlan ajtaja vagy ablaka nem volt bezárva. A Balassagyarmati Rendőrkapitányságra tett bejelentést egy férfi 8 óra 23 perckor, hogy Érsekvadkerten lévő házának melléképületébe ismeretlen személy a nyitva hagyott bejárati ajtón keresztül bement, és onnan eltulajdonított egy 20.000 Ft értékű láncfűrészt.
A Pásztói Rendőrkapitányság ügyeletére 03 óra 20 perckor egy jobbágyi állampolgár azt jelentette be, hogy a családi házának kamrájába ismeretlen személy a nyitva hagyott kis ablakon keresztül bemászott, és így a konyhába bejutva, a helyiségben kutatást végzett. Ebben az esetben az elkövető nem tulajdonított el semmit.
Ezt követően a déli órákban egy hölgy telefonon jelezte, hogy kállói ingatlanához tartozó fészeréből ismeretlen személy az éjszaka folyamán egy hegesztőtrafót tulajdonított el 35.000 Ft értékben.
A rendőrség kéri, hogy saját testi épségük és vagyontárgyaik biztonsága érdekében mindig zárják ingatlanjaik és az ahhoz tartozó melléképületeik nyílászáróit! Javasoljuk, hogy az ajtók, ablakok bezárt állapotát esténként külön ellenőrizzék! A garázsra, műhelyre, vagy bármely nagyobb értékek tárolására alkalmas helyiségre lehetőleg szereljenek megerősített biztonsági zárat, mely nagyobb védelmet nyújt, mint az egyszerű lakat.

Kérik a Tisztelt Lakosságot, fogadják meg bűnmegelőzési tanácsainkat,
hogy ne váljanak bűncselekmény áldozatává és elkerülhessék az ezzel járó
anyagi kárt és a bosszúságot!

Címkék: ablak

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 12:00, hétfő | Helyi

Múzeumok és Galériák Éjszakája Füleken.

A Múzeumok és Galériák Éjszakáját rendezik meg szombaton a felvidéki Füleken, a program központi témája Egyiptom lesz a szervező Füleki Vármúzeum.

2024. Május 13. 10:21, hétfő | Helyi

A hétvége eseményei!

Kigyulladt egy szemetes konténer egy tárolóban,Elhagyta az úttestet és egy fának ütközött egy személyautó,Gázolaj folyt az úttestre kis területen egy meghibásodott járműből.

2024. Május 13. 10:10, hétfő | Helyi

Versenybe szálltak önkéntes tűzoltóink.

Idén Salgótarjánban, a Baglyasaljai Tűzoltó gyakorlópályán került megrendezésre a Szent Flórián napi ünnepséggel egybekötött önkéntes és létesítményi tűzoltók versenye.

2024. Május 13. 08:00, hétfő | Helyi

Hideg reggel jön, de napközben már nem fogunk fázni.

Gomolyfelhős, napos időjárás várható. Jelentéktelen csapadékra késő délután, este van esély a délnyugati határ közelébe