Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2017. Február 24. 13:30, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

Gépkocsit loptak

Gépkocsit loptak

Egy 43 éves szátoki férfit és egy 14 éves patvarci fiút hallgattak ki gyanúsítottként a balassagyarmati nyomozók.

A rendőrség ügyeletére 2017. február 23-án a reggeli órákban érkezett bejelentést, miszerint Balassagyarmat belterületéről egy gépjárművet eltulajdonítottak. A széleskörű nyomozás eredményeképp a rendőrök beazonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható O. Péter 43 éves szátoki lakost és 14 éves patvarci társát.
A jelenlegi adatok alapján a férfi és fiatalkorú társa 2017. február 23-án az éjszakai órákban eltulajdonított egy Balassagyarmat belterületén parkoló, nyitott állapotú gépjárművet. A személygépkocsit az indítózárban hagyott kulccsal beindították és azzal egy erdős, bokros területre hajtottak, majd ott szétszerelték a gépjárművet. A gyanúsítottak az alkatrészeket - egy O. Péter által korábban eltulajdonított kerékpárral együtt - elrejtették. A rendőrök az eltulajdonított gépjárművet és annak alkatrészeit megtalálták és lefoglalták.
A nyomozás adatai szerint O. Péter megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy 2017. február 17. és február 24. közötti időben az egyik balassagyarmati üzem területére bemászott, majd az ingatlan udvaráról egy férfi kerékpárt lopott el.
A rendőrök a férfit és a 14 éves fiút - aki ellen a Salgótarjáni Rendőrkapitányság eltűnés miatt elfogatóparancsot adott ki - elfogták és a rendőrkapitányság épületébe előállították. A rendőrök a 43 éves férfit két rendbeli lopás vétség, míg fiatalkorú társát lopás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, akik a bűncselekmény elkövetését elismerték.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 14:00, szombat | Helyi

Pünkösd - Egyházi vezetők ünnepi szentmiséi, istentiszteletei.

Pünkösd alkalmából szentmiséket, istentiszteleteket tartanak országszerte. A katolikus, a református és az evangélikus egyházi vezetők vasárnap ünnepi liturgia keretében emlékeznek meg a Szentlélek eljöveteléről.

2024. Május 18. 13:43, szombat | Helyi

Egy régi történet: a Salgótarjáni Kohászati Üzemek – 1. rész: 1902-re a csúcson!

Borítóképen: Az egykori vasfinomító gyár és lakótelep látképe 1873-ból. A Salgó-Tarjáni Vasfinomító Társulat, vagy a Rimamurány—Salgó-Tarjáni Vasmű Részvény Társaság

2024. Május 18. 08:00, szombat | Helyi

Reggel pára, délután egy-egy zápor jöhet.

Napos-gomolyfelhős időre van kilátás. Északon helyenként futó zápor, zivatar kialakulhat.

2024. Május 17. 15:00, péntek | Helyi

Rossz matek: 2×72=2×39+2×4!!!

Jövet-menet gyorsan hajtott Dejtáron.