Városlista
2024. május 22, szerda - Júlia, Rita

Hírek

2016. Augusztus 10. 12:00, szerda | Helyi
Forrás: police

Gázvezetéket loptak

Gázvezetéket loptak

Egy 33 éves férfit és fiatalkorú társát hallgatták ki gyanúsítottként a salgótarjáni nyomozók.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozást folytat egy rendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt O. Gyula 33 éves salgótarjáni lakos, és két rendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt 17 éves társa ellen.

A jelenlegi adatok alapján O. Gyula és fiatalkorú társa 2016. augusztus 9-én a kora reggeli órákban az egyik salgótarjáni családi ház faláról több méter gázcsövet feszített le és tulajdonított el, melyet egy közeli fémátvevő telephelyen értékesítettek. A nyomozás során adat merült fel továbbá arra vonatkozóan, hogy a fiatalkorú ezt megelőzően nem sokkal, egy közelben lévő, másik salgótarjáni családi háznál is megjelent, az ajtón elhelyezett lakatot lefeszítette, majd az ingatlanban kutatást végzett, de onnan nem tulajdonított el semmit.

A rendőrök O. Gyulát és a 17 éves fiút elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki őket. A fiatalkorút a nyomozók őrizetbe vették, míg társa szabadlábon védekezhet.

Címkék: lopás, salgótarján

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 21. 19:50, kedd | Helyi

4iG: az Antenna Hungária holding társaságként működik tovább.

Az Antenna Hungária Zrt.-ből az infrastruktúra és a kereskedelmi egységek is leválnak, ezzel külön vállalatokban működnek tovább a kereskedelmi, valamint az infrastruktúra divíziók.

2024. Május 21. 12:00, kedd | Helyi

Idén csaknem ötszáz oktatási intézmény pályázott az állatbarát címre.

Negyedik alkalommal hirdette meg az állatvédő és állatbarát címek elnyerését célzó pályázatát az Állatorvostudományi Egyetem és az Állatvédelem gyerekeknek Facebook-oldal, amelyre az idén csaknem ötszáz oktatási intézmény nevezés

2024. Május 21. 11:11, kedd | Helyi

Falba rejtett pénz.....

Kifosztotta idős áldozatát egy 18 éves Karancskeszin élő férfi, majd az asszonytól zsákmányolt pénz egy részét otthonának falába dugta el.

2024. Május 21. 09:00, kedd | Helyi

Hajóbaleset Verőcénél - Mahosz-szóvivő: vélhetően nagy sebességgel ütközött a motorcsónak.

A motorcsónak típusából arra lehet következtetni, hogy nagy sebességre volt képes a hobbihajó, a roncsokból ítélve pedig gyaníthatóan nagy sebességgel is ütközött mondta a Magyar Hajózási Országos Szövetség (Mahosz) szóvivője.