Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Június 14. 11:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Gázolajat loptak

Gázolajat loptak

Két 22 éves férfi és fiatalkorú fiú társuk ellen folytattak a rétsági nyomozók eljárást, amelyet a napokban vádemelési javaslattal zártak le.

A Rétsági Rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztálya több rendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást H. Richárd 22 éves vácrátóti, S. Szabolcs 22 éves váci és egy 16 éves váci fiú ellen.
A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2013. október 6-án 18 óra és 2013. október 7-én 4 óra közötti időben egy Nagyoroszi belterületén parkoló autóbusz tanksapkáját felfeszítették és abból gázolajat tulajdonítottak el. A nyomozók megállapították, hogy H. Rihárd és társai ugyanebben a hónapban Nagyoroszi és Dejtár községek belterületén hasonló módszerrel még további két parkoló autóbuszból összesen kétszáz liter gázolajat tulajdonítottak el. A gyanúsítottak az így megszerzett üzemanyagot minden esetben értékesítették és az összeget egymás között szétosztották. A két 22 éves férfit és a fiatalkorú társát a rendőrök elfogták, gyanúsítottként hallgatták ki, valamint H. Richárdot őrizetbe vették.
A hatóság tagjai a nyomozást a napokban befejezték és az ügy iratait vádemelési javaslattal a Balassagyarmati Járási Ügyészségnek megküldték.

Címkék: vádemelés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 21:33, csütörtök | Helyi

Tűzoltók a toronyházban.

A Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szituációs begyakorló gyakorlatot tartott a héten a vármegyeszékhely és Bátonyterenye hivatásos tűzoltóinak Salgótarjánban, az Erzsébet téren.

2024. Április 18. 21:28, csütörtök | Helyi

Közúti baleset Nagylóc és Hollókő között.

Karambolozott két személyautó kedden délután a 2122-es számú úton, Nagylóc és Hollókő között.

2024. Április 18. 17:40, csütörtök | Helyi

NGM: az Otthonfelújítási program felhívásának közzétételét széleskörű szakmai egyeztetés előzi meg.

Az Otthonfelújítási program felhívásának közzétételét széleskörű szakmai egyeztetés előzi meg közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM)

2024. Április 18. 17:00, csütörtök | Helyi

EM: Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban.

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM)