Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2014. Július 30. 07:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Gáspár Laci megtalálta az igazit

Gáspár Laci megtalálta az igazit

A Megasztár felfedezettje harmadjára is megnősült.

Azt mondja: szerelme mellett sokkal jobb ember lett, lenyugodott és sikerült lezárnia korábbi zűrös időszakát. Nikit a gyerekei is elfogadták és szeretik. A Balassagyaramatról elszármazott énekes harmincöt évesen érettnek érzi magát, egy igaz, őszinte kapcsolatra.
"Igazából csak a szülők voltak és a testvérek, huszonöt fős lagzi volt. Nem volt egy nagy banzáj, de jó buli volt, örök élmény. Soha nem voltam még ilyen boldog. A gyerekeim is boldogok, elfogadták, szeretik egymást és azt gondolom, hogy szerencsés vagyok. Minden barátom ezt mondja, hogy "szerencsés vagy Laci, két gyerekkel elfogadtak és nem azért, mert sztár vagy, hanem azért vagy szeretve, amilyen vagy" - meséli az Aktív stábjának Gáspár Laci, aki a két kudarcba fúlt házasság után félt, hogy újra megégeti magát.
Niki akkor lépett be az életébe, amikor ő egyáltalán nem számított rá.
"Olyan furcsa ez, hogy amikor nem keresi az ember, akkor megtalálja a szerelmet. Ezt sokáig el sem akartam hinni, hogy ez tényleg az. Nem akartam azt sem bevallani, hogy boldog vagyok. Magammal is harcolni kellett, hogy ki merjem mondani, tényleg boldog vagyok, és soha az életemben nem voltam még ennyire boldog" - mondja az énekes-zenész, aki egy évvel ezelőtt Olaszországban kérte meg Niki kezét. Nászútra oda mentek vissza, ahol eljegyezték egymást.
Az esküvőn csak a szűk családi kör vett részt, és a pár különösen örül annak, hogy Laci gyermekei is kivették részüket az előkészületekből. Mirjam volt a koszorúslány, fia, Lacika pedig a gyűrűket vitte a ceremónián. Az énekest a zenében is inspirálja a szerelme, úgy érzi, most végre minden a helyére került.

Forrás: stop.hu

Vissza a kezdőlapra

Címkék: Gáspár Laci

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 12:12, péntek | Helyi

Összehangolt csapás a drogkereskedőkre!!!

Kábítószerdílereket iktattak ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítői, 4 fő őrizetbe került.

2024. Május 03. 08:58, péntek | Helyi

MVM: júliusban egységesíti ügyfélkiszolgálását az MVM Next, az ügyfeleknek nincs teendőjük.

Az ügyfélkiszolgálás egységesítése érdekében az MVM Csoport tulajdonában álló E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvad az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.

2024. Május 03. 08:00, péntek | Helyi

Szeles, nyárias idő.

Erősen felhős lesz az ég, és sokfelé számíthatunk esőre, záporra, zivatarra, helyenként ismét előfordulhatnak hevesebb gócok.

2024. Május 03. 07:02, péntek | Helyi

A magyar állami frankhamisítás, amellyel Franciaországot akartuk büntetni Trianonért

Egy évszázaddal ezelőtt az volt a hazafi, aki bűnözött. Aki nemzetközi botrányba sodorta hazáját a legmagasabbrangú politikusok tudtával. A hazaáruló bitangok pedig azok voltak,