Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2015. Július 08. 13:30, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

Garázsokba törtek be

Garázsokba törtek be

A két férfit a salgótarjáni rendőrök elfogták.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába 2015. június 26-án és 27-én a délutáni órákban érkezett bejelentés, miszerint Salgótarjánban, egy garázssor két garázsába ismeretlen személyek behatoltak. A tettesek a helyiségek ajtajáról a lakatot leverték, az egyik garázs nyílászáróját kifeszítették. Az épületekből több gumiabroncsot, lemezfelnit, kerti fém szerszámokat, kompresszort, hegesztőtrafót, fúrógépet és egyéb kézi szerszámgépeket és fémhulladékot tulajdonítottak el. A rendőrök a széles körű adatgyűjtés eredményeként azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 23 éves salgótarjáni és 18 éves etesi férfit. A Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállított O. Zsoltot és 18 éves társát egy rendbeli lopás vétség és egy rendbeli lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Egyre melegebb lesz hétvégén.

Sokat fog süt majd a nap, az időnként megjelenő felhőkből északon és keleten, valamint délután nyugaton, délnyugaton elszórtan egy-egy futó zápor, zivatar még kialakulhat.