Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2015. Április 27. 10:00, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

Garázdaság Tereskén

Garázdaság Tereskén

Egy orvosi rendelőben bántalmazta a sértettet a 38 éves férfi.

A Rétsági Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 38 éves tereskei férfi ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított a napokban a tereskei orvosi rendelőben - előzetes szóváltást követően - pofon ütötte a sértettet, majd a rendelő bejárati ajtaja elé húzta, ahol a földre estek. Ezt követően a gyanúsított a földön fekvő férfit több alkalommal megrúgta, megütötte, aki a bántalmazás következtében megsérült.

A 38 éves helyi lakost a rendőrök elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

Képünk illusztráció.

Címkék: garázdaság, Tereske

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 09:00, szerda | Helyi

Az A-vitamin csoport elnevezésének és táplálkozási ajánlásának átalakítását javasolják kutatók.

Az újonnan felfedezett A5-vitamin miatt az A-vitamin csoport új elnevezését és a táplálkozási ajánlások kiigazítását javasolja Bánáti Diána, az Szegedi Tudományegyetem (SZTE) professzora.

2024. Május 15. 08:21, szerda | Helyi

Robotsebészeti központot adtak át a Debreceni Egyetemen.

Az egyetemi fejlesztések újabb mérföldköveként robotasszisztált sebészeti rendszert helyeztek üzembe kedden a Debreceni Egyetem (DE) klinikai központjában.

2024. Május 15. 08:00, szerda | Helyi

Kissé szeles májusi idő.

Szinte mindenhol napos időre ébredhetünk, csupán néhol délkeleten fordulhat elő egy-egy gyenge futó zápor. Napközben a napos-gomolyfelhős idő mellett a Dunántúlon megnövekszik a fátyolfelhőzet is.

2024. Május 15. 07:59, szerda | Helyi

Idegen civilizációk nyomaira bukkanhattak a Tejútrendszerben

Hét olyan csillagot találtak, amelyeknek különös fényét természetes körülményekkel nehezebb megmagyarázni, mint azzal, hogy elkezdték hatalmas energiaközpontokká alakítani őket.