Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. November 15. 12:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Garázdaság miatt állnak bíróság elé

Garázdaság miatt állnak bíróság elé

Az apa és nagymama az utcán bántalmazta a két lányt. A nyomozást vádemelési javaslattal zárta le a Salgótarjáni Rendőrkapitányság.

A nyomozás adatai alapján 2014. július 31-én 15 óra és 16 óra 30 perc körüli időben Salgótarján belvárosában, az utcán - előzetes szóváltást követően - B. Iván a gépjárművében ülő 18 éves lányát egy alkalommal kezével megütötte, majd a helyszíntől távolabb, az utcán a sértett védelmére kelő 16 éves lányát egy alkalommal mellkasán meglökte. Ezt követően a sértett nagymamája, B. Ivánné a gépkocsi mellett álló 18 éves sértett haját meghúzta és többször megpróbálta megütni, mely ütéseket a lány karjával kivédett, illetve az elől kitért.
Az egyenruhások a gyanúsítottakat elfogták, a rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók B. Ivánt és B. Ivánnét garázdaság vétség, továbbá a férfit könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is gyanúsítottként hallgatták ki.

Címkék: salgótarján

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 08:30, péntek | Helyi

Mozgalmas szerdán vannak túl tűzoltóink.

Frontálisan összeütközött egy kisbusz és egy személyautó szerda délután a 2-es főúton, Nőtincs közelében.

2024. Április 26. 08:00, péntek | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.