Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2017. Szeptember 08. 12:24, péntek | Helyi
Forrás: police

Garázdaság Ecsegen

Garázdaság Ecsegen

Egy 25 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként és vettek őrizetbe a pásztói rendőrök.

A Pásztói Rendőrkapitányság garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 25 éves ecsegi férfi ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított és egy általa ismert férfi között 2017. szeptember 7-én 12 óra 15 perc körül az egyik ecsegi üzletben - egy korábbi konfliktus miatt – hangos szóváltás alakult ki. A 25 éves férfi a sértettet trágár kifejezésekkel illette, bántalmazással fenyegette meg, verekedésre szólította fel. Miután a boltból kiküldték, a gyanúsított a kiabálást, a sértett szidalmazását folytatta, és a kereskedelmi egység bejárati ajtaját többször megütötte és megrúgta.

A bejelentést követően a rendőrök a férfit a helyszín közelében elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

Címkék: Ecseg, garázdaság

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Egyre melegebb lesz hétvégén.

Sokat fog süt majd a nap, az időnként megjelenő felhőkből északon és keleten, valamint délután nyugaton, délnyugaton elszórtan egy-egy futó zápor, zivatar még kialakulhat.

2024. Április 27. 06:34, szombat | Helyi

Milliárdosok versenyeznek a TikTok megvásárlásáért, de hiába

Egy maroknyi amerikai pénzügyi és technológiai mágnás több milliárdos ajánlatra készül a TikTok megvásárlására, miután Joe Biden elnök aláírta azt a törvényt,