Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2015. Október 28. 13:30, szerda | Helyi
Forrás: police

Garázdaság a sziráki italboltnál

Garázdaság a sziráki italboltnál

Két férfit hallgattak ki gyanúsítottként a pásztói nyomozók.

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást J. József 45 éves és J. J. Mihály 20 éves sziráki lakosok ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a két férfi és harmadik társuk a minap az éjszakai órákban megjelentek az egyik sziráki italboltnál, ahol - az ott tartózkodó alkalmazottal és vendégekkel történő szóváltást követően - több poharat összetörtek, majd J. J. Mihály az épület előtt elhelyezett szemetest az italbolt ajtajának dobta. A három férfi ezt követően személygépjárművük csomagtartójából vascsövet és baltát vett elő, majd az ingatlan hátsó ajtajának ablaküvegét azokkal betörték és távoztak a helyszínről.

J. Józsefet és J. J. Mihályt a rendőrök rövid időn belül elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A 45 éves sziráki lakost a rendőrök őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását az illetékes ügyészségen. Harmadik társuk felkutatása folyamatban van.

Képünk illusztráció.

Címkék: garázdaság, szirák

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 20:50, péntek | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR - VIDEÓN AZ 1. ÉS 2. RÉSZ

Az első rész: Az acélgyár "hagyatéka". Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? A második rész: Az acélgyár "aranykora". Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel a történteket...

2024. Április 26. 08:40, péntek | Helyi

Társadalmi összefogással Nógrád tisztaságáért!

A Nógrád vármegyei rendőröknek is fontos a környezetük védelme, ezért csatlakoztak a TeSzedd! kampányhoz.

2024. Április 26. 08:30, péntek | Helyi

Mozgalmas szerdán vannak túl tűzoltóink.

Frontálisan összeütközött egy kisbusz és egy személyautó szerda délután a 2-es főúton, Nőtincs közelében.

2024. Április 26. 08:00, péntek | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.