Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2014. December 15. 12:00, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

Gabora gála a gyermekekért

Gabora gála a gyermekekért

A tornán hat csapat vesz részt: a Ferencvárosi Sasok, az MTK, a Hotel Salgó, az Újpest, a Debrecen és a Pécs együttese. A bemutató mérkőzésen a szponzorok válogatottja és a Winner-Sport együttese küzd meg egymással, a gálamérkőzések keretében pedig az MLSZ-válogatott, a Sport TV Team, a Gabora-Team és a Nemcsák Károly vezette színész válogatott mutatkozik be a közönségnek. A tornát a Sport TV közvetíti.
A gála kedvezményezettje a salgótarjáni Uzoni Péter Gimnázium és Általános Iskola, azaz a bevételt és a felajánlások összegét a zagyvapálfalvai oktatási intézmény kapja.
Az esemény fővédnöke Dóra Ottó, Salgótarján Megyei Jogú Város polgármestere. A védnökök: Becsó Zsolt országgyűlési képviselő, Skuczi Nándor, a Nógrád Megyei Közgyűlés elnöke és dr. Palásthy Tamás, az SBTC elnöke

Címkék: Gabora Gála

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 12:30, vasárnap | Helyi

Hajóbaleset Verőcénél - OMSZ: fej- és kulcscsontsérülést szenvedett a balesetet túlélő férfi.

Kisgéphajó ütközött egy szállodahajóval szombat éjjel a Dunán, Verőce közelében, a balesetben ketten meghaltak, öt embert jelenleg is keresnek - közölte az M1 Híradója vasárnap délelőtt.

2024. Május 19. 09:29, vasárnap | Helyi

Nyitott szertárkapuk!

Május 26-án, vasárnap ismét kinyílnak a tűzoltólaktanyák szertárkapui, hogy gyereknap alkalmából feledhetetlen élményt nyújtsanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

2024. Május 19. 09:10, vasárnap | Helyi

Gépjárműtüzek, közlekedési balesetek és viharkárok!

Kigyulladt egy személyautó,Bontási munkálatok közben kigyulladt egy forgalomból kivont személyautó,Ráfutásos balesetet szenvedett két személyautó,Álló gépjárműnek ütközött egy személyautó...

2024. Május 19. 08:58, vasárnap | Helyi

Csíksomlyói búcsú - Csíksomlyói szónok: csak éltető és élő, tevékeny hittel lehet békét teremteni.

Csak éltető és élő, tevékeny hittel lehet békét teremteni ebben a háború sújtotta világban, amikor fizikai, szellemi, lelki háború tör ránk, ezért van szükség a hitben és szeretetben való megújulásra.