Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2023. December 11. 08:50, hétfő | Helyi
Forrás: Gergely Máté/vg/web/zsuffa csaba

G-MAIL - Vagy használja, vagy mondjon le róla - Törlődnek az inaktív Google-fiókok,

G-MAIL - Vagy használja, vagy mondjon le róla - Törlődnek az inaktív Google-fiókok,

megkezdődött a tisztogatás - elindult az inaktív Google fiókok törlése - de még nincs minden veszve. A cég nem egyszerre töröl minden inaktívnak minősített fiókot. Akár pár kattintással is meg lehet még menteni a régi fiókokat,

meg lehet még menteni a régi fiókokat, hogy ne vesszenek el örökre az ott tárolt adatok.

A Google tulajdonosa, az Alphabet még májusban jelentette be, hogy december 1-jétől elkezdik törölni az inaktív Google-fiókokat. A törlés sorozatra azért történik, hogy a Google könnyebben ki tudja szűrni a hamis fiókokat és hatékonyabban fel tudjon lépni a csalások és visszaélések ellen.

Az Alphabet Inc. egy amerikai multinacionális ernyővállalat, amelyet 2015-ben hoztak létre. A Google és a valamikor a Google-hoz tartozó cégek anyavállalata. Vezetői a Google alapítói Sergey Brin (CEO) és Larry Page (elnök), székhelye a kaliforniai Mountain View-ban található.

Minden olyan Gmail, YouTube, Drive fiók van veszélyben, amelyek két éve nem mutattak semmi aktivitást.

A fiókok megmentésére több hónapnyi határidőt adott a Google, nem kellett sokat tenni azért, hogy újra aktívnak tűnjenek a fiókok.

A Google korábban azt közölte, hogy olyan tevékenységek számítanak aktívnak, mint a bejelentkezés, e-mailek olvasása és írása a Gmailben vagy akár egy egyszerű Google keresés az adott fiókkal.

Az inaktív fiókokra vonatkozó irányelvek kimondják, hogy a „Google fenntartja magának a jogot arra, hogy az inaktív Google-fiókot, valamint az ilyen fiók tevékenységeit és adatait törölje, ha az adott fiók legalább két éve inaktív a Google rendszerében”.

Ez alól van néhány kivétel, például ha a fiókot vásárlásra használták a Google Play Áruházban, vagy ha fiókban aktív egyenleggel rendelkező ajándékutalvány található.

Ha tetszett a bejegyzés, és szerinted másoknak is érdekes lehet, köszönöm szépen, ha megosztod! 🙂SALGÓTARJÁNIAK ÉS NÓGRÁD VÁRMEGYEIEK KÖZÖSSÉGE 😃 ADJUNK minél többet, minél TÖBBEKNEK!

Mi a híreket reklámok nélkül adjuk ... https://www.facebook.com/groups/infonograd

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Egyre melegebb lesz hétvégén.

Sokat fog süt majd a nap, az időnként megjelenő felhőkből északon és keleten, valamint délután nyugaton, délnyugaton elszórtan egy-egy futó zápor, zivatar még kialakulhat.