Városlista
2019. december 16, hétfő - Etelka

Hírek

2019. Június 14. 13:20, péntek | Helyi
Forrás: police

Futóverseny - a bűnmegelőzés jegyében

Futóverseny - a bűnmegelőzés jegyében

Nógrád megyei középiskolás csapatok versenyeztek a „SZER-mentes Palócország” elnevezésű bűnmegelőzési programban.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság és az Új Palócország Egyesület négyfordulós drogprevenciós vetélkedőt hirdetett a „SZER-mentes Palócország” című kábítószer-megelőzési program keretében. A többfordulós rendezvényen négy főből álló középiskolás csapatok vesznek részt, akiknek különféle drogprevenciós feladatokat kell teljesítenie.

A programsorozat 2019. június 12-én újabb állomásához érkezett, melyen a fiatalok a „Nekem a sport a szenvedélyem!” mottó szellemében erdei váltó futóversenyen vettek részt. A diákokat nem csak a Salgói vár környékén lévő nehéz terep, hanem a szakemberek által összeállított különféle drogprevenciós kérdések is várták. A feladatok során a bűnmegelőzési szakemberek a kábítószer-fogyasztás veszélyeire, és a „NEM-et mondás” fontosságára hívták fel a résztvevő csapatok tagjainak figyelmét. A verseny egyik kiemelt eleme volt, hogy a diákok megtapasztalják a döntéseik súlyát és azok következményeit.

A rendezvénysorozat záró fordulóján 2019. június 26-án a Kábítószer-ellenes Küzdelem Világnapján a fiatalok egy döntő vetélkedőn vesznek részt Salgótarjánban.

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 13. 15:34, péntek | Helyi

Vállalkozókat díjaztak és bemutatták a TOP 50 kiadványt

2019. December 13. 14:37, péntek | Helyi

Szakmák karácsonya Nógrád megyében

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársainak saját készítésű képzőművészeti termékeit tekinthették meg az érdeklődők.

2019. December 13. 14:28, péntek | Helyi

Kábítószer hatása alatt vezetett

Egy 33 éves ipolyszögi férfit hallgattak ki gyanúsítottként a rétági rendőrök.

2019. December 13. 09:23, péntek | Helyi

Leesett pótkerék okozott balesetet

Két gyermek sérült meg egy balesetben Nagyoroszi belterületén.