Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2014. November 19. 10:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Fürdőkádat loptak

Fürdőkádat loptak

Három személyt vettek őrizetbe a pásztói rendőrök.

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének meglapozott gyanúja miatt folytat eljárást H.M.I. 20 éves mátraszőlősi lakos és 15 éves társa ellen, valamint orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt B.E. 21 éves ecsegi lakos ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a 20 éves férfi, fiatalkorú társával 2014. november 13. és november 14. közötti időben egy ecsegi családi ház ablakát betörte. Az ingatlanból egy öntvény fürdőkádat, valamint különböző fürdőszobai csaptelepet tulajdonítottak el. A fürdőkádat B.E. a gyanúsítottaktól megvásárolta, majd azt egy közeli színesfémátvevő telephelyen értékesítette. A három személyt a rendőrök elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították, és őrizetbe vételük mellett gyanúsítottként hallgatták ki.

Képünk illusztráció.

Címkék: rendőrök

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 16:05, kedd | Helyi

Nagy István: közös érdek a magyar bor sikere.

A magyar bor sikere közös érdek, egyúttal nemzetépítő erő is, hírnevét a kormány támogatásain túl összefogással, együttműködésekkel, szemléletformálással, újításokkal és változtatásokkal lehet a leghatékonyabban növelni

2024. Május 14. 15:55, kedd | Helyi

Révész Máriusz: Mozgás receptre program indul.

Mozgás receptre elnevezéssel indul program, a fizikai aktivitást háziorvosok ajánlják és írják majd fel - jelentette be a Miniszterelnökség aktív Magyarországért felelős államtitkára kedden Budapesten, sajtótájékoztatón.

2024. Május 14. 13:00, kedd | Helyi

Nagy János: a sport és a kultúra elválaszthatatlanok.

A sport és a kultúra elválaszthatatlanok és ezt a kapcsolatot fejezi ki a mélykúti központ is, amely egyszerre sportcsarnok és kulturális centrum - jelentette ki a Miniszterelnöki Programirodát vezető államtitkár.

2024. Május 14. 08:48, kedd | Helyi

Úton átkelő teknősökre figyelmeztet a természetvédelmi egyesület.

Az úton átkelő teknősök védelmére hívja fel a figyelmet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).