Városlista
2024. május 12, vasárnap - Pongrác

Hírek

2015. Augusztus 19. 18:00, szerda | Helyi

Forgalomkorlátozások lesznek az állami ünnepen megyénkben

Forgalomkorlátozások lesznek az állami ünnepen megyénkben

Az ünnepi megemlékezéshez kapcsolódóan útlezárások lesznek Őrhalmon és Balassagyarmaton.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti a járművezetőket és az üzemeltetőket, hogy az augusztus 20-i nemzeti ünnep tiszteletére szervezett ünnepségek zavartalan lebonyolítása érdekében az alábbi forgalomkorlátozásokra kell számítani a Balassagyarmati Rendőrkapitányság illetékességi területén.
• 2015. augusztus 20-án 14 óra 30 perctől 23 óra 30 percig Balassagyarmaton, a Rákóczi fejedelem út és Bercsényi út kereszteződésétől a Rákóczi fejedelem úton teljes útlezárás lesz érvényben a Madách utcáig (Civitas Fortissima tér). Elkerülésre az Ipolypart utca és az Ady Endre út irányába lesz lehetőség.
• 2015. augusztus 20-án 10 óra 45 perctől 11 óra 30 percig Őrhalmon, a Rákóczi fejedelem út és Ságvári Endre út kereszteződésétől a Rákóczi fejedelem úton félpályás útlezárás lesz érvényben a Varbói útig.
A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy az érintett időszakban a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek.

Forrás: police.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 12. 08:26, vasárnap | Helyi

Éjszakai vezetés – az okos karkötő nem enged elaludni

Személyre szabott módon figyeli és hívja fel a fáradó gépkocsivezetők figyelmét egy új technológia, amely egy uniós kutatás eredménye, amint arról a Horizon, az EU kutatási és innovációs magazinja hírt adott.

2024. Május 12. 08:20, vasárnap | Helyi

Kína gyors felemelkedésére nem nagyon van példa a gazdaságtörténelemben

Kína egy olyan csoda végén, jobb esetben a közepén van, amire még nem nagyon láttunk példát a globális gazdaság-történelemben.

2024. Május 12. 08:13, vasárnap | Helyi

A magyar grafikus zseni élete - Würtz Ádám

Harminc éve, 1994. május 13-án halt meg Würtz Ádám Munkácsy Mihály-díjas grafikus, illusztrátor.

2024. Május 12. 08:10, vasárnap | Helyi

Halálos baleset történt Csécse és Szarvasgede között.

Fának csapódott egy autó a Nógrád vármegyei Csécse és Szarvasgede között szombat este, a jármű sofőrje a helyszínen meghalt közölte az Országos Mentőszolgálat és az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.