Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Március 29. 11:36, péntek | Helyi
Forrás: police

Folytatódott a Police Coffee Nógrád megyében

Folytatódott a Police Coffee Nógrád megyében

A bűnmegelőzési szakemberek prevenciós tanácsokkal, illetve egy csésze kávéval várták az érdeklődőket Salgótarjánban.

A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács által támogatott Police Coffe program 2019. március 25-én és 26-án két salgótarjáni áruház parkolójában folytatódott. Az állampolgárok hasznos tanácsokat kaphattak a családon belüli erőszakkal, az internet biztonságos használatával, a drog-prevencióval és a vagyonbiztonsággal kapcsolatban a szakemberektől. A Mobil Bűnmegelőzési Centrumban az érdeklődők egy csésze kávé mellett kötetlenül beszélhettek a prevenciós szakemberekkel az őket érintő legfontosabb személy- és vagyonvédelmi szabályokról, az áldozattá válás megelőzéséről is.

A Police Coffe rendezvénysorozat keretében legközelebb 2019. március 30-án Balassagyarmaton - 9 órától a LIDL, míg 11 óra 30 perctől a TESCO áruházak parkolójában - találkozhatnak a bűnmegelőzési szakemberekkel.

Mindkét helyszínen hasznos bűnmegelőzési tanácsokkal és forró kávéval várják az érdeklődőket.

Kérjük, fogadja meg a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vagyonvédelmi tanácsait:

  • Ne tartson lakásában a szükségesnél nagyobb összegű készpénzt, drága ékszereket! Amennyiben mégis otthonában tárolja ezeket, tegye rögzített biztonsági széfbe, vagy értéktárolóba!
  • Szereltessen fel biztonsági zárat, riasztót, értékei védelme érdekében!
  • Ne feledje, hogy a mozgásérzékelős lámpák felszerelésével sötétedés után is biztosítható a magánterületek átláthatósága!
  • A gondozott és megfelelően tervezett kert, a növényzet rendszeres metszése elősegíti a terület átláthatóságát, és megakadályozza, hogy illetéktelenek észrevétlenül tevékenykedjenek az ingatlana kertjében.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:44, csütörtök | Helyi

Kétnapos állásbörze a Corvinus Egyetemen.

Kétnapos a Corvinus Egyetem idei karrierexpója, ahol több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni szerdán és csütörtökön.

2024. Április 25. 08:00, csütörtök | Helyi

Csak futó zápor szakíthatja meg a napsütést.

Felszakadozik a felhőzet, reggel már csak néhol eshet. Napközben a sok napsütés mellett gomolyosodni kezd az ég, és elszórtan főként a Dunántúlon.

2024. Április 24. 17:00, szerda | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR - VIDEÓN AZ 1. ÉS 2. RÉSZ

Az első rész: Az acélgyár "hagyatéka". Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? A második rész: Az acélgyár "aranykora". Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel a történteket...

2024. Április 24. 12:12, szerda | Helyi

Megbukott az adóellenőrzésen egy használtautó-kereskedő, 54 autót foglaltak le-

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit