Városlista
2019. október 21, hétfő - Orsolya

Hírek

2019. Március 29. 11:36, péntek | Helyi
Forrás: police

Folytatódott a Police Coffee Nógrád megyében

Folytatódott a Police Coffee Nógrád megyében

A bűnmegelőzési szakemberek prevenciós tanácsokkal, illetve egy csésze kávéval várták az érdeklődőket Salgótarjánban.

A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács által támogatott Police Coffe program 2019. március 25-én és 26-án két salgótarjáni áruház parkolójában folytatódott. Az állampolgárok hasznos tanácsokat kaphattak a családon belüli erőszakkal, az internet biztonságos használatával, a drog-prevencióval és a vagyonbiztonsággal kapcsolatban a szakemberektől. A Mobil Bűnmegelőzési Centrumban az érdeklődők egy csésze kávé mellett kötetlenül beszélhettek a prevenciós szakemberekkel az őket érintő legfontosabb személy- és vagyonvédelmi szabályokról, az áldozattá válás megelőzéséről is.

A Police Coffe rendezvénysorozat keretében legközelebb 2019. március 30-án Balassagyarmaton - 9 órától a LIDL, míg 11 óra 30 perctől a TESCO áruházak parkolójában - találkozhatnak a bűnmegelőzési szakemberekkel.

Mindkét helyszínen hasznos bűnmegelőzési tanácsokkal és forró kávéval várják az érdeklődőket.

Kérjük, fogadja meg a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vagyonvédelmi tanácsait:

  • Ne tartson lakásában a szükségesnél nagyobb összegű készpénzt, drága ékszereket! Amennyiben mégis otthonában tárolja ezeket, tegye rögzített biztonsági széfbe, vagy értéktárolóba!
  • Szereltessen fel biztonsági zárat, riasztót, értékei védelme érdekében!
  • Ne feledje, hogy a mozgásérzékelős lámpák felszerelésével sötétedés után is biztosítható a magánterületek átláthatósága!
  • A gondozott és megfelelően tervezett kert, a növényzet rendszeres metszése elősegíti a terület átláthatóságát, és megakadályozza, hogy illetéktelenek észrevétlenül tevékenykedjenek az ingatlana kertjében.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 17. 08:32, csütörtök | Helyi

5 motiváló és inspiráló olimpiai történet

Biztosan mindenki emlékezetben él pár olyan sport történet, siker, amit soha nem fog elfelejteni. Ezek szuper történetek arra az esetre is, ha egy kis inspirációra, vagy motivációra lenne szükségünk.

2019. Október 16. 09:53, szerda | Helyi

Iskolában robban a bomba

A salgótarjáni rendőrök pár napon belül elfogták azt a férfit, aki azzal fenyegetőzött, hogy egy középiskolában perceken belül robban a bomba.

2019. Október 16. 08:28, szerda | Helyi

“Társasan” szép az élet

Az önfeledt szórakozás mellett a társasjátékoknak komoly fejlesztő hatása is van a gyerekekre nézve.

2019. Október 14. 13:41, hétfő | Helyi

Baleseti összefoglaló Nógrád megyéből - videó

Az elmúlt 24 órában hat közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a megye rendőrei. Salgótarján belterületén a térfigyelő kamera által rögzített balesetben egy motoros sérült meg.