Városlista
2023. december 3, vasárnap - Ferenc

Hírek

2020. Október 30. 09:37, péntek | Helyi
Forrás: police

Főkapitányi köszönet az együttműködésért

Főkapitányi köszönet az együttműködésért

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője személyesen fejezte ki elismerését a társhatóságoknak és a polgárőröknek a magas szintű, támogató együttműködésért.

Dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a határellenőrzés során nyújtott kimagasló tevékenysége elismeréséül a napokban dicséretben és jutalomban részesítette a Magyar Honvédség állományából Papp Endre alezredest, a Készenléti Rendőrség állományából Mártha István rendőr törzszászlóst.

A koronavírus-járvány ellen folytatott küzdelemben tanúsított kiemelkedő szakmai tevékenységéért a rendőr-főkapitányság vezetője dicséretben részesítette a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Nógrád Megyei Adó- és Vámigazgatóság Rendészeti Osztály 16 munkatársát.

A megyei rendőr-főkapitány a közbiztonság megszilárdítása érdekében végzett kiemelkedő munkájáért dicséretben és jutalomban részesítette Kosztics Miklóst, a Salgótarján Városi Polgárőr Egyesület tagját, továbbá elismerő oklevelet és a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság emlékplakettjét adományozta Csohány Tibornak, a Salgótarján Városi Polgárőr Egyesület leköszönő elnökének.

Dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos külön köszönetét fejezte ki a partneri együttműködésért dr. Szabó Sándor, kormánymegbízottnak, dr. Kuczik János Zoltán r. dandártábornoknak, a Készenléti Rendőrség vezetőjének, Vass Miklósnak, a Nógrád Megyei Polgárőr Szövetség elnökének.

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 02. 16:55, szombat | Helyi

A legjobb film díját nyerte a Semmelweis Torontóban!

A Koltai Lajos rendezésben készült semmelweis-film lett a Torontói EU Filmfesztivál legjobbja és elnyerte a közönségdíjat. Nemzeti Filmintézet (NFI).

2023. December 02. 16:53, szombat | Helyi

A TÉLAPÓ - Megkérdeztük a Mesterséges Intelligenciát - mutatjuk a válaszokat...

Kedves salgótarjáni InfoNógrád olvasók, nagyon örülök, hogy üdvözölhetlek benneteket itt! Mint virtuális asszisztens, itt vagyok, hogy segítsek nektek mindenféle kérdéssel vagy információval kapcsolatban...

2023. December 02. 16:24, szombat | Helyi

ÍGY KEZDŐDÖTT A GYÓGYSZER ÜZLET - A GYÓGYÍTÁS BUKÁSA - A nagy összeesküvés...

A NYUGATI GYÓGYÍTÁSBAN, ÉS GYÓGYSZERKÉSZÍTÉSBEN NAGY SZEREPET JÁTSZOTT ROCKEFELLER. A milliárdos Rockefeller, már abban az időben is uralta a vegyipari ágazatot. Az akkori milliárdos barátjával,

2023. December 02. 14:08, szombat | Helyi

G-MAIL - Vagy használja, vagy mondjon le róla - Törlődnek az inaktív Google-fiókok,

megkezdődött a tisztogatás - elindult az inaktív Google fiókok törlése - de még nincs minden veszve. A cég nem egyszerre töröl minden inaktívnak minősített fiókot. Akár pár kattintással is meg lehet még menteni a régi fiókokat,