Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Október 08. 12:05, hétfő | Helyi
Forrás: police

Fogadalmat tettek

Fogadalmat tettek

A Nógrád megyei rendőrfőkapitány emléklappal köszöntötte a fogadalmat tett diákokat Bátonyterenyén.

Már hagyománnyá vált, hogy a Salgótarjáni Szakképzési Centrum, Fáy András Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája, Szakiskolája és Kollégiuma bátonyterenyei intézményében, az aradi vértanúk emléke előtt tisztelegve október első napjaiban az iskola rendészeti szakos tanulói fogadalmat tegyenek. Nem volt ez másképpen idén sem, így 2018. október 5-én a délelőtti órákban az oktatási intézményben 18 diák harsogta egyszerre az eskü mondatait.

A fogadalomtételen Dr. Nagy László rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány köszöntötte a tanulókat, majd jó tanulmányi eredményeket kívánt és egyben reményét fejezte ki, hogy minél több rendész növendéknek tetszik meg a rendőri hivatás és felnőttként csatlakoznak a rendőrség állományához. Ezt követően a rendőrfőkapitány avatásuk alkalmából emléklapot adott át a tanulók részére.

A rendezvény zárásaként a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője és Csík Csaba rendőr alezredes, a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság vezetője az aradi vértanúk emlékére állított kopjafánál koszorút helyezett el.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 20:00, péntek | Helyi

Speedmarathon!!!

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata.

2024. Április 19. 19:52, péntek | Helyi

A KDNP Nógrád vármegyei választmányának ülése

A Kereszténydemokrata Néppárt Salgótarjáni Alapszervezete látta vendégül a párt vármegyei választmányát csütörtökön délután a Szent József -plébánia Réz Marián termében.

2024. Április 19. 10:26, péntek | Helyi

Rendőrautóban érkezett a meglepetés.

Munkatársaink adományoztak a rászoruló családoknak Salgótarjánban, és a járás településein.

2024. Április 19. 08:51, péntek | Helyi

Várják a javaslatokat az egész napos sebességmérő akció helyszíneire.

Huszonnégy órás sebességmérő akciót tart a rendőrség április 19-én reggel 6 órától, a helyszínekre bárki tehet javaslatot.