Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Augusztus 09. 13:15, péntek | PR

Fődíj egy csíkos napernyő

Fődíj egy csíkos napernyő

Mennyire igaz a régi sláger – egy csodálatos napernyő valóban főnyeremény! Ismerjük meg a hatalmas választékot, találjuk meg az igazit, és dobjuk fel a nyarat egy trendi, igényes árnyékolóval.

Nem múlhat el nyár az udvarban, a balkonon, a teraszon elköltött, kényelmesen ráérős, családi reggelik és ebédek, születésnapi zsúrok nélkül. Nem meglepő, hogy a forró hónapokban a szabadba kívánkozunk, hiszen illatos a levegő, kellemes a szellő, és olyan jó együtt lenni! A profi árnyékolás ilyen helyzetekben elengedhetetlen – senki nem szeret megfőni, vagy a napon megégni. Szerencsére hatalmas a választék a minőségi napernyő piacon, így legyen bármi az elképzelésünk, keressünk bármilyen színt, kivitelt, stílust, mindenképpen elégedetten mehetünk haza. Érdemes azonban alaposan tájékozódni, hogy valóban időtálló, a legmodernebb alapanyagokból és alkatrészekből álló modellre essen választásunk. Mutatjuk az alapvető tudnivalókat.

1. Napernyő típusok
Alapvetően két nagy csoportról, az oszloposokról és az oldalkarosakról beszélünk. Mindkettő számtalan variációban érhető el, és egyaránt alkalmas otthonunk, boltunk, munkahelyünk udvarának árnyékolására. Az oszlopos napernyő, ahogy neve is sugallja, középen egy oszlopra támaszkodik, elérhető alumínium vagy fa vázzal és szerkezettel. Könnyen mozgatható, nem túl nehéz, így magától értetődően népszerű. Az oldalkaros napernyő szemre talán még mutatósabb: az ernyő szinte lebegni látszik a levegőben, asztal, medence, homokozó fölé kiválóan állítható. A méreteket tekintve mindkettő a néhány főstől az ipari napernyő nagyságig, azaz vendéglők, cukrászdák teraszait is kiszolgálni képes modellekig egyformán kapható, a megfelelő textillel pedig provence-i, tengerparti vagy akár exotikus hangulatot is varázsolhatunk kertünkbe.





2. Két szó a textilekről
Alapvető fontosságú a ponyva minősége. Egy jól megválasztott napernyő hosszú éveket kiszolgál anélkül, hogy megereszkedne, kifakulna vagy bepenészesedne. A gyengébb, olcsóbb, jó vételnek tűnő darabok azonban igen könnyen és gyorsan csalódást okozhatnak. Szerencsére az árnyékolástechnika fejlődésével nem kell foltos, koszos árnyalatúra színeződött, lógó ernyő alatt üldögélnünk: az arnyekolas.hu választékában kizárólag erős, strapabíró, az UV sugárzás káros hatásainak évekig ellenállni képes textilek fordulnak elő. Mindegyik vízlepergető, illetve teflonnal kezelt, vagyis a penészedésnek teljesen ellenáll. Gondozásukat tekintve viszonylag igénytelenek, így a pihenést, a hűsölést, a családi összejöveteleket gond és vesződség nélkül szervezhetjük!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat