Városlista
2023. február 3, péntek - Balázs

Hírek

2022. Október 27. 09:18, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Figyelem!

Figyelem!

Ismét tematikus közlekedésrendészeti akcióra számíthatnak a járművezetők Nógrád megye közútjain.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság és a rendőrkapitányságok munkatársai a következő napokban célirányos közúti ellenőrzéseket hajtanak végre, amelynek célja elsősorban a kiemelt baleseti okok között szereplő előzési, kanyarodási és az elsőbbségi szabályok betartása és a passzív biztonsági ezközök megfelelő használata. A rendőrök fokozottan figyelnek továbbá az ittas járművezetők forgalomból történő kiszűrésére.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy a balesetek bekövetkezésében sok esetben játszik szerepet a közlekedési szabályok be nem tartásán kívül a kapkodás és a figyelmetlenség is. Ne feledjék, odafigyelő, jogkövető és körültekintő magatartással a balesetek megelőzhetőek!

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 03. 14:11, kedd | Helyi

Autóbaleset és több tűzeset hétfőn

Összeütközött két személyautó hétfő délután Salgótarjánban, a Salgó úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói áramtalanították a járműveket. A balesetben két ember volt érintett, egyiküket kórházba szállították a mentőszolg

2023. Január 03. 13:58, kedd | Helyi

Átvették a támogatásokat a Nógrád megyei önkéntesek

Decemberben az ország valamennyi, 2022-ben pályázatot benyújtott önkormányzati tűzoltó-parancsnoksága és önkéntes tűzoltó egyesülete átveszi a központi költségvetésből elnyert támogatást. Ennek egy része pénzbeli, más része term

2023. Január 03. 12:27, kedd | Helyi

Pizzázni indultak, rendőrségen kötöttek ki

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség miatt indított eljárást egy 20 és egy 19 éves bárnai lakos ellen.

2023. Január 02. 10:50, hétfő | Helyi

4 NAP – 8 BALESET

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt négy napon nyolc közúti közlekedési baleset történt.