Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2013. Január 16. 15:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Fiatalok raboltak Salgótarjánban

Fiatalok raboltak Salgótarjánban

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntettének elkövetése miatt folytat büntetőeljárást egy 17 és egy 18 éves salgótarjáni fiúval szemben

A fiúk 2013. január 13-án 19 óra 40 perc körüli időben Salgótarján Zagyvapálfalva városrészén összetalálkoztak egy ismerősükkel és követelték, hogy a zsebében lévő pénzét adja át. A sértett a felszólításnak nem tett eleget, ezért a férfit az egyik személy
ököllel többször megütötte, majd erőszakkal zsebéből eltulajdonították 500 Ft készpénzét. A sértett a bántalmazás következtében könnyű sérüléseket szenvedett.

A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalokat a rendőrök rövid időn belül elfogták és a rendőrkapitányságra előállították. A hatóság tagjai mindkét személyt rablás bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki, valamint őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat az illetékes ügyészségen.

Címkék: rablás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 09:10, csütörtök | Helyi

Maruzsa Zoltán: idén 200 ezer notebook kerül az iskolákba.

Két éve 120 ezer digitális eszköz beszerzése történt meg, tavaly 140 ezer eszközé, az idén pedig 200 ezer notebook kerül a magyar általános és középiskolákba szerte az országban.

2024. Május 16. 08:54, csütörtök | Helyi

A fenntarthatósághoz és a digitalizációhoz fűződő viszonyról beszélgetett Áder János Kék bolygó podcastok felvétel.

A különböző generációk fenntarthatósághoz és digitalizációhoz fűződő viszonyáról beszélgetett Áder János korábbi köztársasági elnök Kék bolygó című podcastja következő két adásának nyilvános felvételén.

2024. Május 16. 08:21, csütörtök | Helyi

Megállapodással deklarálták az együttműködést.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője, és a Balassagyarmati Fegyház és Börtön parancsnoka egységes szerkezetbe foglalta a két szervezet megújított együttműködési megállapodását.

2024. Május 16. 08:08, csütörtök | Helyi

Fico elleni merénylet - Kövér László mély megdöbbenésének adott hangot.

Mély megdöbbenéssel és teljes megütközéssel töltött el a Robert Fico elleni brutális fegyveres támadás híre - írta az Országgyűlés elnöke szerda este.