Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2014. Szeptember 24. 10:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Fészert bontottak a fiatalemberek

Fészert bontottak a fiatalemberek

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást O. Gábor 21 éves és egy 15 éves fiú társa – karancskeszi lakosok - ellen.
A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási központjába 2014. szeptember 19-én a reggeli órákban érkezett a bejelentés, miszerint szeptember 17. és szeptember 19. közötti időben, egy karancskeszi családi ház udvarára ismeretlen személyek bementek és ott egy fészer falát megbontották. A melléképületbe így bejutva az ott tárolt mountain bike kerékpár hátsó kerekét leszerelték, és azt eltulajdonították. A rendőrök a helyszínen beszerzett adatok alapján megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével a 21 éves férfi és fiatalkorú társa gyanúsítható megalapozottan, akiket elfogtak, és gyanúsítottként kihallgattak. A hatóság tagjai az eltulajdonított alkatrészt a 15 éves fiú lakóhelyén megtartott házkutatáson - saját kerékpárjába szerelve - megtalálták és lefoglalták.

Vissza a kezdőlapra
Híreink
Programkereső

Címkék: Karancskeszi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 10:00, szerda | Helyi

Nyissa ki az ajtót! Rendőrség!

Hivatalos eljárást színlelve jutott be idős ismerőséhez az a 29 éves férfi, akit a bátonyterenyei nyomozók őrizetbe vettek.

2024. Május 15. 09:00, szerda | Helyi

Az A-vitamin csoport elnevezésének és táplálkozási ajánlásának átalakítását javasolják kutatók.

Az újonnan felfedezett A5-vitamin miatt az A-vitamin csoport új elnevezését és a táplálkozási ajánlások kiigazítását javasolja Bánáti Diána, az Szegedi Tudományegyetem (SZTE) professzora.

2024. Május 15. 08:21, szerda | Helyi

Robotsebészeti központot adtak át a Debreceni Egyetemen.

Az egyetemi fejlesztések újabb mérföldköveként robotasszisztált sebészeti rendszert helyeztek üzembe kedden a Debreceni Egyetem (DE) klinikai központjában.

2024. Május 15. 08:00, szerda | Helyi

Kissé szeles májusi idő.

Szinte mindenhol napos időre ébredhetünk, csupán néhol délkeleten fordulhat elő egy-egy gyenge futó zápor. Napközben a napos-gomolyfelhős idő mellett a Dunántúlon megnövekszik a fátyolfelhőzet is.