Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2015. Július 22. 15:00, szerda | Helyi
Forrás: police

Fészerből, udvarról és gépjárműből lopott

Fészerből, udvarról és gépjárműből lopott

A salgótarjáni rendőrök jármű önkényes elvétele bűntett és más bűncselekmények elkövetése miatt vettek őrizetbe egy endrefalvai férfit.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat egy rendbeli jármű önkényes elvétele bűntett kísérlet, két rendbeli lopás bűntett és három rendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt O. Ernő 22 éves endrefalvi lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2015. július 19-én 7 óra és 10 óra közötti időben Endrefalva belterületén az egyik családi ház nyitott fészeréből női kerékpárt, gázkonvektort, csillárt, különböző használati tárgyakat és kézi szerszámgépeket, továbbá egy másik ingatlan udvaráról egy benzinmotoros láncfűrészt tulajdonított el.

Ezt követően a gyanúsított 2015. július 19-én 10 óra körüli időben Egyházasgerge melletti Komravölgyi víztározó parkolójába ment, ahol egy ott parkoló személygépjármű ablaküvegét betörte, majd a gépjárműből jogtalanul eltulajdonított két öngyújtót és egy kulcscsomót. A gyanúsított a gépkocsit megpróbálta beindítani, és azzal közlekedni. O. Ernő a parkolóban további két gépkocsit rongált meg és próbált azokból különféle értékeket eltulajdonítani, azonban cselekménye közben az egyik sértett tetten érte.

A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmények elkövetését elismerte.

O. Ernő lakóhelyén megtartott házkutatás alkalmával a nyomozók - egy vélhetőleg más bűncselekmény elkövetéséből származó motoros láncfűrész mellett - az eltulajdonított tárgyak egy részét megtalálták és lefoglalták.

A nyomozók a férfit bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek a Salgótarjáni Járási Ügyészségen előzetes letartóztatásának indítványozására.

Címkék: Endrefalva, lopás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 12:00, szombat | Helyi

Megemlékezés Szent Flórián napján.

Május 4. Szent Flórián, a tűzoltók védőszentjének napja. Ez a nap a hivatásos, az önkormányzati, a létesítményi és az önkéntes tűzoltóké, valamint az összes tüzes mesterséget művelőé, ezen a napon valamennyiük védőszentje elő

2024. Május 04. 08:00, szombat | Helyi

Jó idő lesz hétvégén, vasárnap van esély záporokra.

Túlnyomóan napos idő várható. Kezdetben a Dunántúlon lesz több a felhő, néhol eső, zápor is előfordulhat.

2024. Május 03. 12:12, péntek | Helyi

Összehangolt csapás a drogkereskedőkre!!!

Kábítószerdílereket iktattak ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítői, 4 fő őrizetbe került.

2024. Május 03. 08:58, péntek | Helyi

MVM: júliusban egységesíti ügyfélkiszolgálását az MVM Next, az ügyfeleknek nincs teendőjük.

Az ügyfélkiszolgálás egységesítése érdekében az MVM Csoport tulajdonában álló E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvad az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.