Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2014. Június 05. 13:30, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Fémgyűjtők: ellopták a nyomós kutat

Fémgyűjtők: ellopták a nyomós kutat

A két férfi ellen a Rétsági Rendőrkapitányság folytat eljárást.

A Rétsági Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. Sándor 29 éves szátoki és B. László 33 éves tolmácsi lakos ellen.
A jelenlegi adatok szerint a gyanúsítottak 2014. május 25-én 18 óra és 2014. május 26-án 9 óra közötti időben a szátoki orvosi rendelő udvarára bementek és ott a kerti hagyományos nyomós kutat kézi fűrésszel levágták, melyet a későbbiek során gépkocsival akartak elszállítani. Ezt követően a volt iskola területén a fém hintaállványt B. László elfűrészelte és azt egy közeli ingatlan nyitott udvarára vitték, ahol feldarabolták, majd fémhulladékként értékesítették. A rétsági rendőrök a nyomozás adatai alapján megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével B. Sándor és B. László gyanúsítható megalapozottan, akiket a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki.

Vissza a kezdőlapra
InfoBlogok

Címkék: nyomós kút

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 12:00, csütörtök | Helyi

Nyitva hagyott gépjárművekre utazott, a nyomozók elfogták.

Laptopot, egyéb műszaki cikket és termékeket, továbbá több mint másfél millió forintot zsákmányolt két járműből az a 21 éves salgótarjáni elkövető, akit azóta elfogtak és őrizetbe vettek a rendőrök.

2024. Május 02. 11:18, csütörtök | Helyi

ingatlan.com: áprilisban jelentősen nőtt az ingatlanpiaci kereslet.

Áprilisban lélektani határt tört át az ingatlanpiaci kereslet, a feladott lakáshirdetések száma jelentősen nőtt, ami további élénkülést vetít előre 2024-re.

2024. Május 02. 09:10, csütörtök | Helyi

Minden mozdíthatót ellopott!

Elsősorban lakatlan házakba és azok melléképületeibe tört be, majd több százezer forint értékű tárgyakat lopott el az a férfi, akit a salgótarjáni nyomozók a napokban fogtak el.

2024. Május 02. 08:40, csütörtök | Helyi

Gyógyszertári ügyeleti beosztás Salgótarján városban 2024. május hónap.

ÜGYELETI TÁJÉKOZTATÓ