Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2014. Május 08. 07:30, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság Szirákon

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság Szirákon

Megfenyegették, majd fejszével, fahusánggal, baltával, kővel támadtak rá egy családra.

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csoportosan és felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást K. József 31 éves, K. Mária 40 éves, K. Anett 35 éves, K. Natasa 36 éves sziráki lakosok ellen, valamint egy 15 éves fiú és egy 16 éves lánnyal szemben, akik szintén sziráki lakosok.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsítottak 2014. május 5-én a reggeli órákban Szirákon – előzetes szóváltást követően – baltával, fejszével, fahusángokkal, kövekkel támadtak rá egy férfira és annak családtagjaira, akik a lakóházukba menekültek. A terheltek a házban lévő két férfit ököllel bántalmazták. Cselekményük során az ingatlant is megrongálták, annak bejárati ajtaját, ablakait össze- illetve betörték, továbbá emelt hangon megfenyegették az ott tartózkodó sértetteket.
A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket a rendőrök elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és - őrizetbevételük mellett - gyanúsítottként hallgatták ki, valamint kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

Hírek
InfoBlog
Képeslapküldő
Menetrendek
Traffipax

Címkék: szirák

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:11, csütörtök | Helyi

Az anyák napja eredete és ünneplése

Az anyák napja a család egyik fontos ünnepe, amelyet számtalan módon lehet felejthetetlenné tenni évről évre. Mióta ünnepeljük, és mitől válhat különlegessé? Magyarországon május első vasárnapján az anyákat ünnepeljük.

2024. Május 02. 18:00, csütörtök | Helyi

Das Weltauto: lassan átalakul a magyarországi használtautó-piac.

A magyarországi használtautó-piacon jelenleg az alsó-közép kategória a legnépszerűbb, az élen még a korábbi évtizedek hagyományosan erős márkái állnak.

2024. Május 02. 17:50, csütörtök | Helyi

A BMW autógyár miatt nőtt az érdeklődés a járműmérnöki képzés iránt Debrecenben.

Amióta a BMW bejelentette, hogy Debrecenben építi fel legújabb autógyárát, ugrásszerűen nőtt az érdeklődés a Debreceni Egyetem (DE) műszaki karának járműmérnöki képzése iránt.

2024. Május 02. 12:00, csütörtök | Helyi

Nyitva hagyott gépjárművekre utazott, a nyomozók elfogták.

Laptopot, egyéb műszaki cikket és termékeket, továbbá több mint másfél millió forintot zsákmányolt két járműből az a 21 éves salgótarjáni elkövető, akit azóta elfogtak és őrizetbe vettek a rendőrök.