Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2016. Március 29. 11:32, kedd | Kék hírek
Forrás: mti

Feleségét feldaraboló hentes ellen indult per

Feleségét feldaraboló hentes ellen indult per

Megkezdődött a Tatabányai Törvényszéken kedden egy darnózseli férfi pere, akit azzal vádolnak, hogy megölte a feleségét, a holttestet a házukban kialakított húsfeldolgozóban feldarabolta, elégette, majd szétszórta.

A vádirat szerint N. János 2014 májusában egy este megvárta a feleségét a mosonmagyaróvári munkahelye előtt. Megölte, majd kocsijának csomagtartójába rejtette és hazaszállította. Gyermekük elalvása után a hentes végzettségű férfi a házban kialakított húsfeldolgozóban a holttestet feldarabolta, és már a gyilkosság éjszakáján megpróbálta elégetni. Ezután a húsfeldolgozóban használt eszközöket sósavval kezelte, később pedig a maradványokat a réten szétszórta.

A 45 éves férfi kapcsolata megromlott feleségével, a nő darnózseli otthonukból Győrbe költözött. Válófélben voltak, de az asszony azért, hogy az ideiglenesen az apánál lévő kisebbik gyermekét láthassa, 2014 májusban úgy döntött, hamarosan visszaköltözik a házukba. A férj azonban nem tudta elfogadni felesége gyermekelhelyezéssel és visszaköltözéssel kapcsolatos szándékait.

Az első tárgyalási napon, a vádirat ismertetése után a bíró meghallgatta az emberöléssel gyanúsított N. Jánost, aki a bíróság előtt nem akart vallomást tenni, sem kérdésekre válaszolni, és közölte, hogy nem követett el bűncselekményt.

A bíró ismertette a vádlottnak a nyomozás alatt tett vallomásait, amelyekben azt állította, hogy a felesége életben van, és vitatta a maradványok DNS-vizsgálatának eredményeit.

A nyomozás szerint a feleség akkor adott magáról utoljára életjelet, amikor bezárta a munkahelyéül szolgáló helyiséget. Ezután az asszony és a férfi mobiltelefonja egy irányba, Darnózseli felé mozgott.

A per csütörtökön tanúk meghallgatásával folytatódik.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.