Városlista
2020. szeptember 30, szerda - Jeromos

Hírek

2020. Szeptember 04. 11:24, péntek | Helyi

Fekete Zsolt közleménye - 09. 04.

Fekete Zsolt közleménye - 09. 04.

Salgótarján polgármesterének közérdekű közleménye.

Tisztelt Salgótarjániak!

A koronavírus járvány második hulláma megérkezett, és erősebbnek tűnik egyelőre, mint az első.
Városunkban több koronavírus gyanús esetet vizsgálnak, folynak a kontaktkutatások. Ezekkel összefüggésben ma egy iskolát, a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskolát bezárták, mert az egyik pedagógus koronavírussal fertőzött. Jelenleg a teljes tanári kart tesztelik, a jövő héttől a Keriben digitális oktatás lesz, egyelőre nem tudni, meddig.

Felhívom figyelmüket, hogy a másfél méteres távolság megtartása továbbra is kötelező, illetve kötelező a boltokban és a tömegközlekedési eszközökön a szájmaszk viselése!

Önkormányzati rendelkezésünk szerint:
❗️ kötelező a szájmaszk viselése a József Attila Művelődési Központ színháztermében megtartott előadásokon, a Dornyay Béla Múzeum és a Balassi Bálint Megyei Könyvtár látogatói számára.
❗️ Ugyanezen intézmények vezetői saját hatáskörben, felelősen döntenek a maszkviselésről dolgozóik esetében.
❗️ A József Attila Művelődési Központban illetve az önkormányzati óvodákban beszerzést követően csak érintésmentes lázmérést követően lehet belépni.

A további fejleményekről tájékoztatni fogom Önöket. Kérem, hogy legyenek fokozottan óvatosak! Kérem, hogy tartsák a másfél méteres távolságot! Kérem, hogy viseljenek maszkot! Mutassuk meg mi tarjániak, hogy ismét tudunk felelősen viselkedni egymásért és önmagunkért, családunkért, szeretteinkért!
Vigyázzunk egymásra!

Fekete Zsolt

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 30. 12:14, szerda | Helyi

Kedvenc színészeink rendezvénysorozat - Újra

Október 6-án újra megnyílik a Zenthe Szalon kapuja, ugyanis folytatja „Kedvenc színészeink” sorozatát a Zenthe Ferenc Színház.

2020. Szeptember 30. 11:56, szerda | Helyi

Gyorshajtók Nógrád megye közútjain

A sebesség-ellenőrzések eredménye szerint több járművezető továbbra sem számol a gyorshajtás kimagasló baleseti kockázatával.

2020. Szeptember 30. 10:36, szerda | Helyi

Gáz- és riasztófegyvert lopott

Egy 30 éves férfi ellen folytatott eljárás vizsgálati szakaszát zárták le a salgótarjáni nyomozók.

2020. Szeptember 30. 09:57, szerda | Helyi

Új önkormányzatot választanak Cserhátsurányban vasárnap

Új önkormányzatot választanak a Nógrád megyei Cserhátsurányban vasárnap, miután a testület nyáron kimondta a feloszlását.