Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2014. Október 09. 12:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Fegyelmik, büntetések megyénk labdarúgásában

Fegyelmik, büntetések megyénk labdarúgásában

Jogosulatlan játék miatt módosult egy találkozó végeredménye, két futballista is igen csak hosszú eltiltásban részesült, U14-es labdarúgók kaptak komoly büntetéseket, pontot vontak le egy ifjúsági csapattól.

A Megyei III. osztály Közép csoportjának 5. játéknapján nem mindennapi eredményt elérve a Nógrádmarcal csapata 0-0-t játszott az Ipolytarnóc ellen. Igen ám, de a találkozón a játékvezetők kései érkezése miatt elmaradt az igazoltatás, és mint utóbb kiderült ennek volt is jelentősége. A tarnóciak jogosulatlan játék miatt megóvták a mérkőzést és a Térségi Bizottság helyt is adott keresetüknek, ezért az összecsapás a vétlen gárda javára került jóváírásra 3-0-s arányban. Ráadásul a vétkes klubtól 1 pontot le is vontak.
A Megyei II. osztály Keleti csoportjának ifjúsági mezőnyében a Lucfalva már másodszorra állt ki létszámhiányosan, ezért 1 büntetőpontot levontak a gárdától.
Két labdarúgó is igen kemény büntetésben részesült a játékvezetőkkel történt afférjuk következtében. A Zagyvaróna ifjúsági együttesében szereplő Fodor Dánielt és a Felsőtoldban játszó Márkus Pétert is egyaránt 2015. június 30-ig tiltotta el az illetékes bizottság mindennemű sporttevékenységtől.
Ahhoz képest, hogy mindössze U14-es labdarúgókról beszélünk, komolynak mondható eltiltást kapott a somosi Végi Kevin és a nagybátonyi Szomora Lajos is. A vélhetően kakaskodó fiatalok november 30-ig nem léphetnek pályára.

Forrás: nogradifoci.hu

Címkék: labdarúgás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 08:48, kedd | Helyi

Úton átkelő teknősökre figyelmeztet a természetvédelmi egyesület.

Az úton átkelő teknősök védelmére hívja fel a figyelmet a Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME).

2024. Május 14. 08:38, kedd | Helyi

Mabisz: újabb járművekre kell kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kötni.

Bővül azoknak a járműveknek a köre július 16-tól, amelyekre kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kell kötni - hívta fel a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz)

2024. Május 14. 08:21, kedd | Helyi

Cannes - Kedden kezdődik a 77. cannes-i fesztivál.

A hollywoodi sztárok valamennyi generációja, Richard Gere-től Meryl Streepen át olyan feltörekvő csillagokig, mint Barry Keoghan, Jacob Elordi, Margaret Qualley és Anya Taylor-Joy.

2024. Május 14. 08:00, kedd | Helyi

Hideg reggel után kellemes, májusi idő.

Még nyugaton-délnyugaton lehet több felhő, ott kisebb csapadék is előfordulhat. Napközben aztán folytatódik a túlnyomóan napos idő csupán délen alakulhat egy-egy zápor.