Városlista
2021. február 26, péntek - Edina

Hírek

2021. Február 19. 13:42, péntek | Helyi
Forrás: police

Fát lopott, elfogták

Fát lopott, elfogták

A körzeti megbízott segítségével fogták el az 51 éves kazári lakost a rendőrök.

A salgótarjáni rendőrök a helyi – szolgálaton kívüli – körzeti megbízott információi alapján fogták el azt az 51 éves kazári lakost, aki a megalapozott gyanú szerint 2021. február 18-án a délutáni órákban a település külterületén található erdőrészből több cserfát vágott ki, amelyet egy hatósági jelzés nélküli gépjárműre pakolt, majd otthonához szállított. A hatóság tagjai a megtartott kutatás során a gépjárművet, valamint több köbméter cserfát foglaltak le.

A rendőrkapitányság épületébe előállított férfit a nyomozók lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Február 25. 15:43, csütörtök | Helyi

Zongora a zenélni vágyó gyermekeknek

Dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány a tartós használatra felajánlott zongorát átadta a karancssági gyermekek részére.

2021. Február 25. 11:00, csütörtök | Helyi

Megtérítette a kárt és bocsánatot kért – elkerülte a bírósági felelősségre vonást

A Salgótarjáni Járási Ügyészség az eredményesen végződött közvetítői eljárás után megszüntette a magánlaksértés miatti büntetőeljárást azzal a férfivel szemben, aki rátörte volt barátnőjére a lakása ajtaját.

2021. Február 24. 13:31, szerda | Helyi

Betöréses lopással gyanúsítható

Egy 22 éves nagylóci lakost állítottak elő a szécsényi rendőrök.

2021. Február 23. 11:03, kedd | Helyi

Ne utaljon vagy adjon át pénzt telefonon történő megkeresésre idegennek!

Fogadja meg a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság tanácsait, hogy ne váljon az úgynevezett „unokázós csalások” áldozatává!