Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2012. Május 22. 08:03, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Falra másztak az óvodások

Falra másztak az óvodások

A napokban rendezték meg az V. Országos Óvodai Műfalmászó Találkozót, amelynek a salgótarjáni Mackóvár Óvoda adott otthon.

A közel 70 gyermek 3 kategóriában mérhette össze ügyességét, a csaknem 6 méter magas mászófalon. Az eseményt Orosz Mihály, a salgótarjáni mászók vezetője rendezte. A gyerekek hatalmas akaraterőről és kitartásról tettek tanúbizonyságot: a vállalkozó szellemű ovisoknak először egy kétsoros, majd egy egysoros falon kellett bizonyítaniuk. A legkisebbek között alakult ki a legtöbb holtverseny, ezért ők a nagyok falán másztak újra, eldöntve ezzel a sorrendet.
A "Kicsik" kategóriájában (6 évnél fiatalabbak) Fekete Bálint szerezte meg a 3. helyezést, Hármasi Petra a 2.-at, míg a dobogó legfelső fokára Rubint Bálint állhatott fel.
A "Nagy fiúk" kategóriájában Virágos Csongor lett a 3., a 2. Bíró Dániel, az 1. helyet pedig Kónya Dávid szerezte meg.
A lányok idén is jobban teljesítettek, magasabbra jutottak a falon. A "Nagy lányok" kategóriájában Nagy Noémi érte el a 3. helyezést, a 2. Tajti Dalma lett, míg a legjobbnak Bali Emese bizonyult.
Gérecz Petra

Címkék: falmászás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 12:12, szerda | Helyi

Megbukott az adóellenőrzésen egy használtautó-kereskedő, 54 autót foglaltak le-

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit

2024. Április 24. 11:35, szerda | Helyi

Vádat emeltek egy internetes csaló ellen Egerben.

Internetes csalássorozat miatt emelt vádat az Egri Járási Ügyészség egy nő ellen, aki 2021 májusától több mint hat hónapon keresztül interneten elkövetett bűncselekményekből fedezte a kiadásait - közölte a Heves Vármegyei Főügyész

2024. Április 24. 10:45, szerda | Helyi

Magyar Fogorvosok Egyesülete: a fogorvoslás az egészségügy egyik leggyorsabban fejlődő ágazata.

A fogorvoslás az egészségügy egyik leggyorsabban fejlődő ágazata hangsúlyozta Nagy Katalin, a Magyar Fogorvosok Egyesületének elnöke annak kapcsán, a szervezet ezer szakember részvételével nemzetközi konferenciát rendez csütörtökön.

2024. Április 24. 09:00, szerda | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR.

Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel az ott történteket.