Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2024. Május 03. 08:30, péntek | Helyi sport
Forrás: MTI-ZÜRICH SVÁJC

Fallabda Eb - Elődöntős a férfi csapat.

Fallabda Eb - Elődöntős a férfi csapat.

A magyar férfi válogatott 4-0-ra legyőzte csütörtökön a lengyel együttest, ezzel bejutott a második divízió elődöntőjébe a fallabdázók Zürichben zajló csapat Európa-bajnokságán.

Az európai szövetség honlapjának beszámolója szerint a magyar gárdában ezúttal Püski Lénárd, Farkas Balázs, Takács Benedek és a szövetségi kapitány, Krajcsák Márk lépett pályára, s mind a négyen szettveszteség nélkül nyerték meccsüket.
A második kiemelt magyarok a pénteki elődöntőben - 18 órától - a belgákkal játszanak, s ha győznek, feljutnak az élvonalba.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 13:13, péntek | Helyi sport

EURO-2024 - Magyar továbbjutás esetén Rossi körbetekeri a Balatont.

Marco Rossi szövetségi kapitány a MOL kampánya keretében körbetekeri a Balatont, amennyiben a magyar labdarúgó-válogatott továbbjut a csoportjából.

2024. Május 17. 11:35, péntek | Helyi sport

Városi sportok olimpiai selejtezője - A BMX-es Kempf Zoltán 21. lett.

Kempf Zoltán a 21. helyen végzett a BMX freestyle park versenyszámának selejtezőjében a városi sportágak olimpiai kvalifikációjának első állomásán, Sanghajban, ezzel nem jutott tovább a döntőbe.

2024. Május 17. 08:25, péntek | Helyi sport

Labdarúgó NB I - Leandro irányít az Újpest ellen vasárnap.

Dejan Stankovic távozik a magyar bajnok és Magyar Kupa-ezüstérmes Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzői posztjáról és az orosz Szpartak Moszkvánál folytatja.

2024. Május 17. 08:15, péntek | Helyi sport

Giro d\'Italia - Alaphilippe teljessé tette gyűjteményét, Valter szökésben volt.

A kétszeres világbajnok francia Julian Alaphilippe győzött a Giro d\'Italia országúti kerékpáros körverseny 12. szakaszán, amelyen Valter Attila szökésben volt, ám \"nem ért haza\"