Városlista
2020. június 2, kedd - Anita, Kármen

Hírek

2019. Március 08. 12:00, péntek | Helyi
Forrás: police

Évértékelő - Nógrád megye

Évértékelő - Nógrád megye

A megyei rendőr-főkapitányság vezetője a 2018. évi feladatok végrehajtását értékelte.

Dr. Nagy László rendőr dandártábornok rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány 2019. március 7-én Salgótarjánban, a Megyeháza épületében a berendelt állomány, a meghívott vendégek és a társszervek vezetői körében megtartott rendezvényen értékelte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság tavalyi évben végzett munkáját. Az értekezlet elöljárója dr. Halmosi Zsolt rendőr vezérőrnagy, rendőrségi főtanácsos, rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes volt, aki az elmúlt év értékelésén túl meghatározta az idei év feladatait.

A rendőrfőkapitány a 2018-as év értékelése során kiemelte, hogy az elmúlt évben jelentkező feladatok végrehajtása – az új büntetőeljárási törvény hatályba lépése és az elektronikus ügyintézés bevezetése mellett is – megfelelő volt, a megye megőrizte eredményességét.

Dr. Nagy László rendőr dandártábornok a példás szolgálatteljesítésért köszönetét fejezte ki az érintett személyi állománynak és az együttműködésért pedig a társszerveknek, polgárőr egyesületeknek, önkormányzatoknak, civil szervezeteknek és oktatási intézményeknek. Elmondta továbbá, hogy 2019. évben is a kitűzött célok között kiemelt jelentőséggel bír a lakossággal, a civil szférával, az együttműködőkkel való jó kapcsolat és együttműködés megőrzése, annak, ha lehet még szorosabbá tétele. Az idei év feladatai között szerepel továbbá az ittas járművezetők elleni hatékony fellépés és a közlekedési balesetek számának csökkentése, bűn- és balesetmegelőzési feladatok végrehajtásának fokozása, a választások rendjének rendőri biztosítása.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 02. 12:55, kedd | Helyi

Útlezárás versenyautó tesztelés miatt

A Zagyvaróna és Cered közötti útszakaszon időszakos forgalomkorlátozásra kell számítani.

2020. Június 02. 11:30, kedd | Helyi

Erdei iskolákat alakítottak szlovák és magyar erdőgazdaságok közösen

Erdei iskolákat alakítottak szlovák és magyar erdőgazdaságok közösen a szlovákiai Léván és a Nógrád megyei Somoskőn.

2020. Május 29. 12:58, péntek | Helyi

Különélő feleségét bántalmazta – letartóztatásba került

A Pásztói Járási Ügyészség egy huszonöt éves Nógrád megyei férfi letartóztatásának elrendelését indítványozta, aki súlyosan bántalmazta tőle különélő feleségét.

2020. Május 29. 12:00, péntek | Helyi

A Zenthe Ferenc Színház már készül az új évadra

A Salgótarjáni Zenthe Ferenc Színház hivatalosan is lezárta a 2019/2020-as színházi évadát. A koronavírus járvány miatt hozott intézkedések már március közepén félbeszakították a próbafolyamatokat.