Városlista
2019. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2019. Március 08. 12:00, péntek | Helyi
Forrás: police

Évértékelő - Nógrád megye

Évértékelő - Nógrád megye

A megyei rendőr-főkapitányság vezetője a 2018. évi feladatok végrehajtását értékelte.

Dr. Nagy László rendőr dandártábornok rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány 2019. március 7-én Salgótarjánban, a Megyeháza épületében a berendelt állomány, a meghívott vendégek és a társszervek vezetői körében megtartott rendezvényen értékelte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság tavalyi évben végzett munkáját. Az értekezlet elöljárója dr. Halmosi Zsolt rendőr vezérőrnagy, rendőrségi főtanácsos, rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes volt, aki az elmúlt év értékelésén túl meghatározta az idei év feladatait.

A rendőrfőkapitány a 2018-as év értékelése során kiemelte, hogy az elmúlt évben jelentkező feladatok végrehajtása – az új büntetőeljárási törvény hatályba lépése és az elektronikus ügyintézés bevezetése mellett is – megfelelő volt, a megye megőrizte eredményességét.

Dr. Nagy László rendőr dandártábornok a példás szolgálatteljesítésért köszönetét fejezte ki az érintett személyi állománynak és az együttműködésért pedig a társszerveknek, polgárőr egyesületeknek, önkormányzatoknak, civil szervezeteknek és oktatási intézményeknek. Elmondta továbbá, hogy 2019. évben is a kitűzött célok között kiemelt jelentőséggel bír a lakossággal, a civil szférával, az együttműködőkkel való jó kapcsolat és együttműködés megőrzése, annak, ha lehet még szorosabbá tétele. Az idei év feladatai között szerepel továbbá az ittas járművezetők elleni hatékony fellépés és a közlekedési balesetek számának csökkentése, bűn- és balesetmegelőzési feladatok végrehajtásának fokozása, a választások rendjének rendőri biztosítása.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 17. 12:32, szerda | Helyi

Az elmúlt nap balesetei - Nógrád megye

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel és két anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

2019. Július 16. 12:03, kedd | Helyi

Az elmúlt nap balesetei - Nógrád megye

Az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

2019. Július 15. 13:11, hétfő | Helyi

Figyelem! Vágányzár!

Vágányzár miatt nem működik a vasúti fényjelzőkészülék Patvarc külterületén.

2019. Július 12. 13:59, péntek | Helyi

Negyedszer is családbarát munkahely

Negyedik alkalommal nyerte el a megtisztelő címet a Szécsényi Rendőrkapitányság.