Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2017. Február 16. 10:22, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Évértékelő a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságon

Évértékelő a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságon

Dr. Nagy László rendőr dandártábornok értékelte a Nógrád megyei rendőr-főkapitányság elmúlt évi munkáját.

Dr. Nagy László rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, megyei rendőrfőkapitány 2017. február 15-én Salgótarjánban a Megyeház épületében értékelte a Nógrád megyei rendőrség tavaly végzett munkáját, valamint ismertette az elkövetkező év fontosabb feladatait, célkitűzéseit.

A 2016-os év értékelése során kiemelte, hogy az elmúlt évben regisztrált bűncselekmények száma csökkent, és tovább mérséklődött a közterületen elkövetett és a kiemelten kezelt bűncselekmények száma is. Dr. Nagy László rendőr dandártábornok külön hangsúlyozta, hogy a 14 kiemelt bűncselekmény tekintetében országosan a legjobbak közé tartozó felderítési és nyomozás eredményességi mutatóval rendelkezik a megye. Elmondta továbbá, hogy a személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetek, és a halálos kimenetelű közlekedési balesetek száma kis mértékben emelkedett.

A megyei rendőrfőkapitány kiemelte, hogy a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság magas színvonalon hajtotta végre a bűn- és balesetmegelőzési feladatait, majd köszönetét fejezte ki az állomány tagjainak és az együttműködő társszerveknek.

A rendőr-főkapitányság vezetője az idei év legfontosabb feladatai között meghatározta a közterületi jelenlét további fokozását, a lakosságot leginkább irritáló bűncselekmények - korrupció, lopás, betöréses lopás, személy elleni erőszakos bűncselekmények és a közterületen elkövetett bűncselekmények - elleni hatékony fellépést és a közúti közlekedési balesetek számának visszaszorítását.

Az értekezlet elöljárója Dr. Töreki Sándor rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, bűnügyi országos rendőrfőkapitány-helyettes megköszönte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság teljes állományának a 2016. évi - országosan is elismert - kivételesnek értékelt munkáját és az elért eredményeket.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 08:00, szombat | Helyi

Elszórtan záporok előfordulhatnak.

Keleten, délkeleten számíthatunk hosszabb napos időszakokra, máshol több felhő lesz az égen.

2024. Április 20. 06:00, szombat | Helyi

Speedmarathon!!!

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata.

2024. Április 19. 19:52, péntek | Helyi

A KDNP Nógrád vármegyei választmányának ülése

A Kereszténydemokrata Néppárt Salgótarjáni Alapszervezete látta vendégül a párt vármegyei választmányát csütörtökön délután a Szent József -plébánia Réz Marián termében.

2024. Április 19. 10:26, péntek | Helyi

Rendőrautóban érkezett a meglepetés.

Munkatársaink adományoztak a rászoruló családoknak Salgótarjánban, és a járás településein.