Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2015. November 12. 09:20, csütörtök | Helyi
Forrás: salgotarjan

Esélyegyenlőségi előadások Salgótarjánban

Esélyegyenlőségi előadások Salgótarjánban

Weisz Fanni a salgótarjáni városházán tartott előadást.

Három előadást tartottak tegnap délelőtt a városházán a salgótarjáni önkormányzat koordinálásával megvalósuló “Területi együttműködést segítő programok kialakítása az önkormányzatoknál a konvergencia régiókban” című projekt résztvevői. Dr. Wirth Judit, a Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület munkatársa a családon belüli erőszak elleni küzdelemről beszélt. A workshop résztvevői megismerkedhettek a JÓL-LÉT Közhasznú Alapítvány munkájával is, amely a gyermekvállalástól a pályaújrakezdésig segíti a nőket és férfiakat a család és a munkahely összeegyeztetésében, illetve az egyéni adottságaiknak és élethelyzetüknek leginkább megfelelő munkahely megtalálásában. És “A csend világából a csend hangjáig” címmel előadást tartott Weisz Fanni, esélyegyenlőségi aktivista is, amelyben felhívta a figyelmet a halláskárosultak életkörülményeinek nehézségeire és arra, hogyan lehetnek a siketek segítségére a hallók. A képen Weisz Fanni és Dániel Zoltán alpolgármester mellett a rendezvényt szervező szakmai stáb látható.

A projekt részletes leírása itt található.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 12:12, péntek | Helyi

Összehangolt csapás a drogkereskedőkre!!!

Kábítószerdílereket iktattak ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítői, 4 fő őrizetbe került.

2024. Május 03. 08:58, péntek | Helyi

MVM: júliusban egységesíti ügyfélkiszolgálását az MVM Next, az ügyfeleknek nincs teendőjük.

Az ügyfélkiszolgálás egységesítése érdekében az MVM Csoport tulajdonában álló E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvad az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.

2024. Május 03. 08:00, péntek | Helyi

Szeles, nyárias idő.

Erősen felhős lesz az ég, és sokfelé számíthatunk esőre, záporra, zivatarra, helyenként ismét előfordulhatnak hevesebb gócok.

2024. Május 03. 07:02, péntek | Helyi

A magyar állami frankhamisítás, amellyel Franciaországot akartuk büntetni Trianonért

Egy évszázaddal ezelőtt az volt a hazafi, aki bűnözött. Aki nemzetközi botrányba sodorta hazáját a legmagasabbrangú politikusok tudtával. A hazaáruló bitangok pedig azok voltak,