Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2014. Szeptember 09. 13:30, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Értékelte munkáját a megyei balesetmegelőzési bizottság

Értékelte munkáját a megyei balesetmegelőzési bizottság

Kiemelkedő a baleset-megelőzési tevékenység Nógrád megyében.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága (a továbbiakban NMBB) a napokban tartotta meg a 2014 évben eddig elvégzett munkáját értékelő értekezletét. A társszervek képviselőinek jelenlében megtartott értekezletet Ferencsik Raymond Levente r. alezredes, főkapitány-helyettes, a baleset-megelőzési bizottság elnöke nyitotta meg, aki többek között megköszönte a Nógrád Megyei Polgárőr Szövetség, a Magyar Közút Zrt., a Nógrád Megyei Közlekedési Felügyelet és a Nógrád Volán Zrt. eddig nyújtott segítségét, valamint minden jogkövető állampolgár magatartását, melyek hozzájárultak a baleset-megelőzés terén elért jó eredményekhez. Ezt követően a bizottság titkára, Tamás-Kovács Andrea r. őrnagy beszámolt a 2014. évben a megye közútjain történt balesetek visszaszorítására, megelőzésére irányuló intézkedésekről, valamint ilyen célból megtartott programokról, rendezvényekről, kampányokról, melyek nagy sikerrel zárultak. Megbeszélték továbbá ebben az évben még hátralévő feladatokkal kapcsolatos terveket és szükséges teendőket. Az értekezletet az elmúlt tanév "Iskola rendőre " program végrehajtása során kiemelkedő tevékenységet nyújtó beosztottak részére "Az év iskola rendőre" emlékplakettek és egyéb elismerések átadásával zárták.
"Az év iskola rendőre” díjazottjaként emlékplakettet vett át Vojtkovszky Attila r. törzszászlós, a Salgótarjáni, Havran József r. főtörzszászlós, a Bátonyterenyei, Filkor Gergely r. zászlós, a Szécsényi, Rados Gábor r. főtörzsőrmester a Balassagyarmati, Verebélyi László r. törzszászlós, a Pásztói, továbbá Prevíz Zoltán r. főtörzsőrmester a Rétsági Rendőrkapitányság állományában szolgálatot teljesítő kolléga.
Dr. Nagy László r. ezredes, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a Bizottság munkájában nyújtott segítő közreműködéséért „Sárkányölő Szent György” emlékplakett elismerésben részesült.
Főkapitány úr megköszönte a bizottság valamennyi tagjának, segítőinek a baleset-megelőzés terén eddig végzett kiemelkedő munkáját, és a további munkához sok sikert kívánt.

Vissza a kezdőlapra

Címkék: balesetmegelőzés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:11, csütörtök | Helyi

Az anyák napja eredete és ünneplése

Az anyák napja a család egyik fontos ünnepe, amelyet számtalan módon lehet felejthetetlenné tenni évről évre. Mióta ünnepeljük, és mitől válhat különlegessé? Magyarországon május első vasárnapján az anyákat ünnepeljük.

2024. Május 02. 18:00, csütörtök | Helyi

Das Weltauto: lassan átalakul a magyarországi használtautó-piac.

A magyarországi használtautó-piacon jelenleg az alsó-közép kategória a legnépszerűbb, az élen még a korábbi évtizedek hagyományosan erős márkái állnak.

2024. Május 02. 17:50, csütörtök | Helyi

A BMW autógyár miatt nőtt az érdeklődés a járműmérnöki képzés iránt Debrecenben.

Amióta a BMW bejelentette, hogy Debrecenben építi fel legújabb autógyárát, ugrásszerűen nőtt az érdeklődés a Debreceni Egyetem (DE) műszaki karának járműmérnöki képzése iránt.

2024. Május 02. 12:00, csütörtök | Helyi

Nyitva hagyott gépjárművekre utazott, a nyomozók elfogták.

Laptopot, egyéb műszaki cikket és termékeket, továbbá több mint másfél millió forintot zsákmányolt két járműből az a 21 éves salgótarjáni elkövető, akit azóta elfogtak és őrizetbe vettek a rendőrök.