Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. Szeptember 21. 12:00, vasárnap | Helyi
Forrás: infonograd/MTI

Emberölés miatt emeltek vádat egy pásztói nő ellen

Emberölés miatt emeltek vádat egy pásztói nő ellen

Emberölés miatt vádat emeltek egy 59 éves nő ellen, aki márciusban fejszével megölte élettársát Pásztón.

Bóna Gyula elmondta: a vádlott és a sértett 2010 óta kisebb-nagyobb megszakításokkal élettársi kapcsolatban élt. Erősen alkoholizáltak, gyakran veszekedtek, ami sokszor tettlegességig fajult.

Az ittas vádlottat március 11-én, Pásztón a földön fekve találták meg, szeme körül sérülésekkel, és a kórházban azt mondta, hogy élettársa bántalmazta őt.

Amikor kijöhetett a kórházból, nem ment vissza a közös lakásba, hanem egy ismerősénél húzta meg magát. Ott kereste fel a férfi 17-én azzal, hogy eladta a házat, ezért a nő vigye el onnan a holmiját.

Amikor a nő aznap este odament, élettársa veszekedni kezdett vele, ütötte és rugdosta őt, majd lefeküdt aludni.

A vádlott ekkor kiment a házból, magához vett egy fejszét, az ágyban fekvő sértettet tizenháromszor fejbe vágta. A fejszét kútba dobta, holmiját magához vette, és a vérző férfit magára hagyva éjszaka elment a helyszínről.

A férfit másnap este találták meg, és a mentők már nem tudtak rajta segíteni.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 17:00, szerda | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR - VIDEÓN AZ 1. ÉS 2. RÉSZ

Az első rész: Az acélgyár "hagyatéka". Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? A második rész: Az acélgyár "aranykora". Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel a történteket...

2024. Április 24. 12:12, szerda | Helyi

Megbukott az adóellenőrzésen egy használtautó-kereskedő, 54 autót foglaltak le-

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit

2024. Április 24. 11:35, szerda | Helyi

Vádat emeltek egy internetes csaló ellen Egerben.

Internetes csalássorozat miatt emelt vádat az Egri Járási Ügyészség egy nő ellen, aki 2021 májusától több mint hat hónapon keresztül interneten elkövetett bűncselekményekből fedezte a kiadásait - közölte a Heves Vármegyei Főügyész

2024. Április 24. 10:45, szerda | Helyi

Magyar Fogorvosok Egyesülete: a fogorvoslás az egészségügy egyik leggyorsabban fejlődő ágazata.

A fogorvoslás az egészségügy egyik leggyorsabban fejlődő ágazata hangsúlyozta Nagy Katalin, a Magyar Fogorvosok Egyesületének elnöke annak kapcsán, a szervezet ezer szakember részvételével nemzetközi konferenciát rendez csütörtökön.