Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2014. Október 11. 11:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Emberölés Egyházasgergén

Emberölés Egyházasgergén

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást - őrizetbe vétele mellett - P. Lajos 47 éves egyházasgergei lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a férfi 2014. október 10-én 19 óra 30 perc körüli időben egyházasgergei lakásukban - előzetes szóváltást követően - egy késsel leszúrta 58 éves testvérét, aki a helyszínen életét vesztette.
A Salgótarjáni Rendőrkapitányság egyenruhásai P. Lajost a helyszínen elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították, melyet követően a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói gyanúsítottként hallgatták ki és egyben előterjesztést tettek a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.

Címkék: emberölés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 12:12, szerda | Helyi

Megbukott az adóellenőrzésen egy használtautó-kereskedő, 54 autót foglaltak le-

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit

2024. Április 24. 11:35, szerda | Helyi

Vádat emeltek egy internetes csaló ellen Egerben.

Internetes csalássorozat miatt emelt vádat az Egri Járási Ügyészség egy nő ellen, aki 2021 májusától több mint hat hónapon keresztül interneten elkövetett bűncselekményekből fedezte a kiadásait - közölte a Heves Vármegyei Főügyész

2024. Április 24. 08:00, szerda | Helyi

Esős, záporos, kissé szeles idő.

Egy ciklon halad át felettünk, emiatt felhős, borongós időben lesz részünk, és sokfelé számíthatunk esőre, záporokra, keleten, északkeleten zivatarokra is. Több tájegységünkön kiadósabb eső várható.

2024. Április 24. 06:20, szerda | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR.

Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel az ott történteket.